Vzdálené nastavení PoweBeam M300

Návody a problémy s konfigurací.
makros22
Příspěvky: 3
Registrován: 2 months ago

Vzdálené nastavení PoweBeam M300

Příspěvekod makros22 » 2 months ago

Zdravím, nikde jsem to tu nenašel a nevím jestli jste někdo řešili. Je nějaká cesta jak vzdáleně nastavit PowerBeam M300, který je jako klientská anténa a vyresetovala se do továru? Díky
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1197
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 2 months ago

Nastav na APcku ssid ubnt a vypnute wpa. Klient sa ti pripoji, nahras tam config a APcko vratis spat.
1 x

Uživatelský avatar
Myghael
Příspěvky: 932
Registrován: 6 years ago

Příspěvekod Myghael » 2 months ago

Pokud na tom zařízení ovšem nemáš firmware novější než 5.6.1, protože u 5.6.2 a dalších je v defaultním nastavení rádiové rozhraní vypnuto (z módů AP, klient, disabled je defaultní mód disabled).
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

makros22
Příspěvky: 3
Registrován: 2 months ago

Příspěvekod makros22 » 2 months ago

Gemb píše:Nastav na APcku ssid ubnt a vypnute wpa. Klient sa ti pripoji, nahras tam config a APcko vratis spat.


To jsme zkoušeli u PBM 10 MGhz to funguje ale M300 jede na 5 MGhz a tam nám tohle nefunguje
0 x

cerva
Příspěvky: 167
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod cerva » 2 months ago

makros22 píše:
Gemb píše:Nastav na APcku ssid ubnt a vypnute wpa. Klient sa ti pripoji, nahras tam config a APcko vratis spat.


To jsme zkoušeli u PBM 10 MGhz to funguje ale M300 jede na 5 MGhz a tam nám tohle nefunguje


Funguje, ale musis si uvedomit, ze v defaultu je nastaveno country USA, takze je treba prizpusobit frekvenci na AP.
0 x

makros22
Příspěvky: 3
Registrován: 2 months ago

Příspěvekod makros22 » 2 months ago

cerva píše:
makros22 píše:
Gemb píše:Nastav na APcku ssid ubnt a vypnute wpa. Klient sa ti pripoji, nahras tam config a APcko vratis spat.


To jsme zkoušeli u PBM 10 MGhz to funguje ale M300 jede na 5 MGhz a tam nám tohle nefunguje


Funguje, ale musis si uvedomit, ze v defaultu je nastaveno country USA, takze je treba prizpusobit frekvenci na AP.


Díky zítra to vyzkoušíme
0 x

SpeedyGT
Příspěvky: 65
Registrován: 4 years ago

Příspěvekod SpeedyGT » 1 month ago

SSID: ubnt, CountryCode: United States, Freq: 5800Mhz a odchytneš všechny XW antény v defaultu. XM je na tom podobně, ale tam stačí Czech Rep. a třeba 5500Mhz.
0 x


Zpět na „Konfigurace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host