24GHz Mimosa B24 1Gbs.

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
rado3105
Příspěvky: 2231
Registrován: 10 years ago

Re: 24GHz Mimosa B24 1Gbs.

Příspěvekod rado3105 » 4 months ago

kure05 píše:Si necham udelat hlinikovy redukce na trmen od 5ghz jirousovskej parabol. Bude za par korun a funkce dobra.

daj potom foto, tiez nieco podobne uvazujem
0 x

pedro4444
Příspěvky: 685
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod pedro4444 » 4 months ago

tak ako citam vsetci to teda napajate na 48v?

pretoze mam sajt kde mam 27,5V a rozmysalm ci to utiahne alebo vazne tam budem musiet dat prevodnik z 24v na 48v?

diki
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1679
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 4 months ago

pedro4444 píše:tak ako citam vsetci to teda napajate na 48v?

pretoze mam sajt kde mam 27,5V a rozmysalm ci to utiahne alebo vazne tam budem musiet dat prevodnik z 24v na 48v?

diki

Na 24v to nejde....od 40v ide. Treba si dat menic...48v je pomaly ale isto standart aj pre hracky. Na zalohovanych 48v to chodi v pohode...napajame po vsetkych paroch injektorom od tyconu, rovnaky ako na af24
0 x

pedro4444
Příspěvky: 685
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod pedro4444 » 4 months ago

Gemb píše:
pedro4444 píše:tak ako citam vsetci to teda napajate na 48v?

pretoze mam sajt kde mam 27,5V a rozmysalm ci to utiahne alebo vazne tam budem musiet dat prevodnik z 24v na 48v?

diki

Na 24v to nejde....od 40v ide. Treba si dat menic...48v je pomaly ale isto standart aj pre hracky. Na zalohovanych 48v to chodi v pohode...napajame po vsetkych paroch injektorom od tyconu, rovnaky ako na af24



diki za tvoj postreh lebo prave mi odpisali z minosy ze 27,5V s 2A by to malo ist uplne v pohode...


aky menic z 24v na 48v si pouzil alebo mas priamo sajty na 48v?
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1679
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 4 months ago

Tam kde sme to davali sme mali zalohovanych 48v priamo a menic na 24v. Menice pouzivam len meanwell. Tych 24v som skusal po dvoch paroch a ani sa nerozsvietili ledky. Ked mas zalohovanych 24v tak pri vypadku padas az dakde na 21v....tlacit 1A po ethernete sa mi nechce aj keby to funguje.
0 x

pedro4444
Příspěvky: 685
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod pedro4444 » 4 months ago

Gemb píše:Tam kde sme to davali sme mali zalohovanych 48v priamo a menic na 24v. Menice pouzivam len meanwell. Tych 24v som skusal po dvoch paroch a ani sa nerozsvietili ledky. Ked mas zalohovanych 24v tak pri vypadku padas az dakde na 21v....tlacit 1A po ethernete sa mi nechce aj keby to funguje.


dobry postreh radsej veru zozeniem tiez tie prevodniky z 24v na 48 :)
0 x

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3624
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod midnight_man » 4 months ago

eliatel POE má HIGH power mode tj A+B po všetkych paroch
0 x

nettle.
Příspěvky: 16
Registrován: 5 months ago

Příspěvekod nettle. » 4 months ago

Povedlo se nekomu spoj rozjet na plnou rychlost tj 1733 phy speed HD popr. na jakou vzdalenost?
Jake jste dosahli vysledky se spojem?
Idealne pokud mate nekdo udaje - vzdalenost, rx vykon,tx vykon kapacita zobrazena a kapacita realna?
Nejak mi nesedi ta jejich kalkulacka s mym vypoctem - a myslim ze i ostatnim by to mohlo pomoct.

Diky
0 x

kure05
Příspěvky: 763
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod kure05 » 4 months ago

Kde se dá zaškrtnout to políčko "operated in licence mode"? To nikde nemůžeme najít . . .
0 x

rado3105
Příspěvky: 2231
Registrován: 10 years ago

Příspěvekod rado3105 » 4 months ago

http://community.mimosa.co/t/changing-country/3776/22
cize ked bude niekto chciet kurit viac ako povoluju normy..nie je to mozne...a tym padom ten spoj je funkcny max do 1km?
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1679
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 3 months ago

Nalistujte si par stran dozadu. Mas tam odomna screen na 1.6km vykon 2dBm. Tak co nemoze ist....vsetko ide len to neviete. Takto to bezi tak 2 mesiace, nic sa nerestlo. Krajina je Slovak Republic - licensed. Zmeni sa to v cloude mimosy, treba to spravit pred unlockom jednotiek, ak ste ich uz unlocky treba to deaktivovat a spravit znova z touto krajinou.
0 x

pedro4444
Příspěvky: 685
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod pedro4444 » 3 months ago

Gemb píše:Nalistujte si par stran dozadu. Mas tam odomna screen na 1.6km vykon 2dBm. Tak co nemoze ist....vsetko ide len to neviete. Takto to bezi tak 2 mesiace, nic sa nerestlo. Krajina je Slovak Republic - licensed. Zmeni sa to v cloude mimosy, treba to spravit pred unlockom jednotiek, ak ste ich uz unlocky treba to deaktivovat a spravit znova z touto krajinou.


nebojis sa new firmwaru ze bude mat nejaky fix a zacne ti aj toto preladovat?

myslim ze najistejsie aj do buducna je to mat odrezane od netu a tym vazne ako si to nastavis raz uz to budes mat aj do buducna....
0 x

kure05
Příspěvky: 763
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod kure05 » 3 months ago

No s českou republikou tam žádný klikátko na "licenced mode" není. Nebo aspoň jsem ho tam nikde nenašel. A pokud to tam je jen u vaší země, tak je mě to k prdu . . .
0 x

rado3105
Příspěvky: 2231
Registrován: 10 years ago

Příspěvekod rado3105 » 3 months ago

co sa tyka legalneho pouzitia, je to nepouzitelne. Spoj max. na 500m, ale tu nema vyznam davat mimosu ale LHG.
Pouzitie to moze mat jedine nedodrzanim noriem a obchadzanim ako sa vyssie spomina, co je na hrane...

Spoj na 1,2km, nepouzitelne. Ako vidiet podľa ich calculatora vždy to padne keď zaprší. Kladiem si teda otázku, aký zmysel má kupovať mimosu v EÚ? napadá ma jedine, že žiadný...:
Přílohy
17Jul2018_09-31-53.jpg
17Jul2018_09-31-53.jpg (63.28 KiB) Zobrazeno 420 x
17Jul2018_09-33-40.jpg
17Jul2018_09-33-40.jpg (69.72 KiB) Zobrazeno 420 x
17Jul2018_09-34-17.jpg
17Jul2018_09-34-17.jpg (30.18 KiB) Zobrazeno 420 x
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1679
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 3 months ago

Na cz je tiez licenced. Staci hladat. Jednotka sa nijako nezmeni, ma zakazany cloud, aj update. Nedostane sa net takze mi mozu....
0 x


Zpět na „Wireless“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů