Stránka 3 z 4

Re: UCRM

Napsal: 12 Mar 2018 22:27
od Star_Gate
Já s počítáním taky problém nemám. Počítá to teda jen IP adresám klientů který máš nastavený, ostatní to zahazuje.

Má někdo vyzkoušenej ten plugin pro FIO? Mě se žádný platby nenačítají. Nebo je to tím že jsem v demo režimu?

EDIT: Ještě mě napadá, jak je to s DUZP? jedná se mi o platby postpay, kde je potřeba duzp poslední den předchozího měsíce, tedy poslední den dodávky služby. Naopak u prepay je potřeba DUZP den vystavení faktury. Je na to v systému nějaká proměnná?

Re: UCRM

Napsal: 21 Mar 2018 12:08
od coolerman1
Zdravim ,mam par otazok
1. treba povolovat na kazdom zariadeni netflow ? pocita mi data aj tak
2. kde sa nadstavuje refres nacitania dat ?
3. ako je to z GDPR ?

Re: UCRM

Napsal: 21 Mar 2018 12:12
od Ajfel
coolerman1 píše:Zdravim ,mam par otazok
1. treba povolovat na kazdom zariadeni netflow ? pocita mi data aj tak
2. kde sa nadstavuje refres nacitania dat ?
3. ako je to z GDPR ?


Ad 1. Já mám dva routery za sebou jako hraniční, jeden NAT druhý router/shaper , musel jsem povolit NetFlow v obou, jinak to nepočítalo správně.
Ad 2. Systém - Nastavení
záložka Netflow

Re: UCRM

Napsal: 21 Mar 2018 12:37
od coolerman1
Ajfel píše:
coolerman1 píše:Zdravim ,mam par otazok
1. treba povolovat na kazdom zariadeni netflow ? pocita mi data aj tak
2. kde sa nadstavuje refres nacitania dat ?
3. ako je to z GDPR ?


Ad 1. Já mám dva routery za sebou jako hraniční, jeden NAT druhý router/shaper , musel jsem povolit NetFlow v obou, jinak to nepočítalo správně.
Ad 2. Systém - Nastavení
záložka Netflow


Dakujem za rychlu odpoved ,netflow si povolil len na Hlavnych routroch alebo aj na klientoch ?

Re: UCRM

Napsal: 21 Mar 2018 12:37
od Ajfel
Na hlavních

Re: UCRM

Napsal: 21 Mar 2018 15:40
od Star_Gate
Má někdo vyřešeno to DUZP?

Re: UCRM

Napsal: 28 Mar 2018 19:49
od Zapa_CBS
Nazdar. Zadáváte u klienta někde Variabilní symbol? Jak a kde tedy? Chtěl jsem použít ID klienta, ale to nelze přiřadit, ani editovat.

Re: UCRM

Napsal: 28 Mar 2018 21:18
od Ivan Bruna
V nastavení aplikace lze vybrat "Zobrazovat klientské ID" vlastní.
Ale jestli to bude vhodné použít jako VS netuším.
Ve smlouvě je taky číslo smlouvy.
Podle čeho se tedy budou párovat platby?

Re: UCRM

Napsal: 29 Mar 2018 17:48
od Zapa_CBS
Taky ještě nevím, jestli to bude vhodné pro párování a nevím, jestli už existuje nějaký plugin pro Raiffeisen banku. Ale díky za radu, vůbec jsem si té možnosti nevšiml.

Re: UCRM

Napsal: 03 Apr 2018 18:27
od Ajfel
coolerman1 píše:
Ajfel píše:
coolerman1 píše:Zdravim ,mam par otazok
1. treba povolovat na kazdom zariadeni netflow ? pocita mi data aj tak
2. kde sa nadstavuje refres nacitania dat ?
3. ako je to z GDPR ?


Ad 1. Já mám dva routery za sebou jako hraniční, jeden NAT druhý router/shaper , musel jsem povolit NetFlow v obou, jinak to nepočítalo správně.
Ad 2. Systém - Nastavení
záložka Netflow


Dakujem za rychlu odpoved ,netflow si povolil len na Hlavnych routroch alebo aj na klientoch ?
Tak to nefunguje správně, když tam zadám jenom hraniční router s NATem, tak to počítá špatně, když přidám router za hraničním, počítá to špatně, teď plánuju dát hraniční router od UBNT a uvidím, jak to bude fungovat. Asi budu nucen zase používat Netflow na Linuxu

Re: UCRM

Napsal: 05 Apr 2018 06:26
od Cheprer
ajfel dej vedet jak dopadnes s tim jejich routerem. Hodne me to zajima.

Re: UCRM

Napsal: 16 Apr 2018 11:24
od Ivan Bruna
Zdravím,
funguje vám někomu Fio plugin?

Snažím se párovat dle clientUserIdent, ale dopadne to vždy takto:
[2018-04-16 9:05:04.931629] [info] Processing transaction 16052475435.
[2018-04-16 9:05:04.966308] [error] DateTimeImmutable::__construct(): Failed to parse time string (@20.18) at position 4 (1): Unexpected character

Díky

Re: UCRM

Napsal: 16 Apr 2018 11:53
od Star_Gate
Ivan Bruna píše:Zdravím,
funguje vám někomu Fio plugin?

Snažím se párovat dle clientUserIdent, ale dopadne to vždy takto:
[2018-04-16 9:05:04.931629] [info] Processing transaction 16052475435.
[2018-04-16 9:05:04.966308] [error] DateTimeImmutable::__construct(): Failed to parse time string (@20.18) at position 4 (1): Unexpected character

Díky


Zatím ne, už sem psal na ubnt forum, pracujou na tom

Re: UCRM

Napsal: 16 Apr 2018 12:10
od Ivan Bruna
Ok, díky.

Re: UCRM

Napsal: 16 Apr 2018 16:20
od edusko
ma uz niekdo urobene parovanie s fio bankou?
skusal niekdo ucrm na virtuali s 1gb ram?