UCRM

RADIUS, CAPsMAN, The Dude, AirControl, UniFi, Zabbix atd.
revelattion
Příspěvky: 8
Registrován: 4 years ago

Re: UCRM

Příspěvekod revelattion » 5 months ago

Fio ano, zakaznici posilaji stale s stejmým VS to nastavim u každeho jako Klientské ID.
1GB RAM jede ale je to pomale a sem tam se zastavi Docker.

edusko píše:ma uz niekdo urobene parovanie s fio bankou?
skusal niekdo ucrm na virtuali s 1gb ram?
0 x

Ivan Bruna
Příspěvky: 117
Registrován: 5 years ago

Příspěvekod Ivan Bruna » 5 months ago

V pluginu tedy máte nastaveno párování dle clientUserIdent?
To mi nefunguje, skončí to vždy chybou. Viz. příspěvek výše...
0 x

revelattion
Příspěvky: 8
Registrován: 4 years ago

Příspěvekod revelattion » 5 months ago

pro párovani použivam clientUserIdent ale nepouživám plugin ale PHP scrip
https://github.com/U-CRM/community/tree/master/scripts/payment_import
0 x

Ivan Bruna
Příspěvky: 117
Registrován: 5 years ago

Příspěvekod Ivan Bruna » 4 months ago

K dispozici je nová verze pluginu Fio (1.0.5).
Párování dle clientUserIdent funguje.

Díky
0 x

vojtasan
Příspěvky: 102
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod vojtasan » 4 months ago

Zdravím,
měl bych pár dotazů.Neumím linux,ale povedlo se mi nainstalovat UCRM a teď se s ním seznamuju.Mám několik začátečnických dotazů,pomohl by někdo?Začal bych tím,že zařízení monitoruje,ale jen pár minut.Cca po 15ti minutách zahlásí výpadek.Pak se třeba po hodině probere a začne zas monitorovat.Resp.zařízka se ukáží jako aktivní.Čím to je?
Dík za případné reakce.
0 x

Ivan Bruna
Příspěvky: 117
Registrován: 5 years ago

Příspěvekod Ivan Bruna » 4 months ago

V nové verzi UCRM 2.11.0-beta5 nelze přidávat nové klienty.
0 x

Ivan Bruna
Příspěvky: 117
Registrován: 5 years ago

Příspěvekod Ivan Bruna » 4 months ago

Dovoluji si citovat odpověď od UBNT:

Chyba při přidání klienta v UCRM ve verzi 2.11.0-beta5 bude opravena v příštím release.

Prozatím stačí nastavit některou z organizací jako výchozí a vše bude bez problémů fungovat (Systém -> Organizace, ve výpisu kliknout na tlačítko "předvolené").
0 x

nitx
Příspěvky: 45
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod nitx » 3 months ago

Vypadá to, že Fio plugin pracuje pouze po první instalaci :D Když to odinstaluješ a nainstaluješ znovu tak to zase jeden krát natáhne data.. Díval jsem se co ten skript spouští, ale jak ho debugovat jsem neobjevil..
Star_Gate píše:Já s počítáním taky problém nemám. Počítá to teda jen IP adresám klientů který máš nastavený, ostatní to zahazuje.

Má někdo vyzkoušenej ten plugin pro FIO? Mě se žádný platby nenačítají. Nebo je to tím že jsem v demo režimu?

EDIT: Ještě mě napadá, jak je to s DUZP? jedná se mi o platby postpay, kde je potřeba duzp poslední den předchozího měsíce, tedy poslední den dodávky služby. Naopak u prepay je potřeba DUZP den vystavení faktury. Je na to v systému nějaká proměnná?
0 x

nitx
Příspěvky: 45
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod nitx » 3 months ago

PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 4 passed to FioCz\FioCz\FioCz::getTransactions() must be of the type integer or null, string given, called in /data/ucrm/data/plugins/fio_cz/src/Importer.php on line 75 and defined in /data/ucrm/data/plugins/fio_cz/src/FioCz/FioCz.php:25
0 x

Star_Gate
Příspěvky: 260
Registrován: 9 years ago

Příspěvekod Star_Gate » 3 months ago

Mě se zdá, že teď funguje dobře docela. Jen nesmíš měnit periodu stahování výpisů, pak fungovat přestane, už sem jim to psal, prej na to kouknou.
0 x

UBNT-Petr
Příspěvky: 13
Registrován: 8 months ago

Příspěvekod UBNT-Petr » 3 months ago

Dnes jsme vydali nová vylepšení do FIO a QuickBooks pluginů. Můžete si tedy svůj plugin upgradovat.

Co se týče chyby
PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 4 passed to FioCz\FioCz\FioCz::getTransactions() must be of the type integer or null, string given

tak ta je způsobena tím, že v konfiguraci pluginu není uvedeno číslo v parametru "Last processed payment". Zadajte zde ID poslední platby, od které se plugin odpíchne, nebo nechte tento parametr prázdný pro plnou automatiku.
0 x

nitx
Příspěvky: 45
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod nitx » 3 months ago

UBNT-Petr píše:Dnes jsme vydali nová vylepšení do FIO a QuickBooks pluginů. Můžete si tedy svůj plugin upgradovat.

Co se týče chyby
PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Argument 4 passed to FioCz\FioCz\FioCz::getTransactions() must be of the type integer or null, string given

tak ta je způsobena tím, že v konfiguraci pluginu není uvedeno číslo v parametru "Last processed payment". Zadajte zde ID poslední platby, od které se plugin odpíchne, nebo nechte tento parametr prázdný pro plnou automatiku.


Id i linux time v konf. pluginu byl/je. Není chybou špatný čas (-2 hodiny) ve všech Docker kontajnerech?
Edit: Upravil jsem čas a clientuserid místo userid + update na verzi 1.08 a funguje to bezvadně.
0 x

vojtasan
Příspěvky: 102
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod vojtasan » 3 months ago

Zdravím,
jak tam dám svojí fakturu jako šablonu?
Poradí někdo?
0 x

Star_Gate
Příspěvky: 260
Registrován: 9 years ago

Příspěvekod Star_Gate » 2 months ago

Ahoj, fakturu šablony si musíš napsat v html/css. je to tam pěkně popsaný.
0 x

puchnar
Příspěvky: 88
Registrován: 1 year ago

Příspěvekod puchnar » 2 months ago

Pánové zdravím, než se pustím do zkoumání, neví někdo jak je to s sms bránou (rs232 - cinteron mc55i)? Je podporována? popřípadě jakým způsobem?
0 x


Zpět na „Management sítě, služeb a uživatelů“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti