4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
iTomB
Příspěvky: 839
Registrován: 12 years ago

Re: 4network.tv

Příspěvekod iTomB » 6 months ago

DarkLogic píše:Ano, nahledove obrazky jsou moc posunute.

No uz to tu bylo drive jednou. Opraveno a ted to mame znova ... Nepocitam ze nahled je v posledni dobe spise bilej flek ...
0 x

lemointernet
Příspěvky: 63
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod lemointernet » 6 months ago

Neřešíte aktuálně (nebo delší dobu) problém s přehráváním z archivu kdy obraz úplně zamrzne a zůstane stát?

Log z STB Arris.

1219773 19:19:55.066 streamer(547) Error: [Rtsp Source] Control channel read operation failed (errno 104): Connection reset by peer
1219774 19:19:55.066 streamer(547) Debug: [Rtsp Source] Closing socket
1219775 19:19:55.066 streamer(547) Note: [Rtsp Source] Connection closed
1219776 19:19:55.068 streamer(547) Debug: [Rtsp Source] Server close the connection abnormally.
1219777 19:19:55.068 streamer(547) Debug: [Rtsp Source] set new state to [5]
1219778 19:19:55.068 streamer(547) Note: [Rtsp Source] OnStateChanged state:5
1219779 19:19:55.068 streamer(547) Debug: [Rtsp Source] OnFailure: errorInfo:
1219780 19:19:55.068 streamer(547) Note: [VideoController] Issuing halt to decoder
1219781 19:19:55.069 streamer(547) Note: [AudioController] Issuing halt to decoder
1219782 19:19:55.069 halserver(492) Note: Audio: mute output SPDIF0
1219783 19:19:55.069 halserver(492) Note: Audio: mute output PCMP0
1219784 19:19:55.070 halserver(492) Note: Audio: mute output PCMP1
1219785 19:19:55.071 mediamanager(542) Note: TStreamerSession::OnStateChanged 1586 - state = STATE_FAILED, type = 1, reason , old state = STATE_PLAYING, oldType = 1
1219786 19:19:55.070 streamer(547) Note: PositionOffsetStates.cpp: Entering paused state
1219787 19:19:55.070 streamer(547) Note: Source element changed to STATE_FAILED reason: Unknown
1219788 19:19:55.070 streamer(547) Debug: [Rtsp Source] SetUserCommandResponse[0]
1219789 19:19:55.070 streamer(547) Debug: [Rtsp Source] SetUserCommandResponse ConnectionState=0
0 x

basty
Příspěvky: 2037
Registrován: 13 years ago
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 6 months ago

Jak vytahujete ten log z arrisu?
0 x

iTomB
Příspěvky: 839
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod iTomB » 6 months ago

Tak dnes rano vypadek, ale asi neplanovane planovany. A hned dalsi dny dalsi vypadky planovane?
Jak u vas?

V posledni dobe zadna reakce od 4net zde ...
0 x

thanui.linux
Příspěvky: 283
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod thanui.linux » 6 months ago

OT: Nedá mi to a zkusím aproximovat odpověď - dkuldy.

Momentálně došlo k problémům "XYZ" a kluci na tom už pracují. Zároveň budou přijata opatření k zamezení opakování v budoucnu.
Dříve hlášené problémy budou vyřešeny nejbližším novém FW. Je téměř hotový a první zákazníci jej testují.

!! Jedná se o aproximaci na základě dřívějších příspěvků. :yum:
1 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí

miso7711
Příspěvky: 26
Registrován: 9 months ago

Příspěvekod miso7711 » 5 months ago

už sú implementované boxy arris VIP 4302 alebo 4205 ?
0 x

dkulda
Příspěvky: 347
Registrován: 4 years ago

Příspěvekod dkulda » 5 months ago

Ano, v pondělí šel mail o 4302 a o H.265. Nyní kolegové řeší podpis image pro 4205 s Arrisem. 4302 již můžete objednávat.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

Petr Bačina
Příspěvky: 1142
Registrován: 4 years ago
Bydliště: Horní Slavkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 5 months ago

Po prvním testování VIP4302 musím říct, že ovládání a rozhraní reaguje už celkem svižně. Sice to není jako to bývalo před HTML verzí, ale už je to o poznání lepší. Škoda jen, že je to jen a pouze o použití takhle výkonného HW místo optimalizace.
0 x

DarkLogic
Příspěvky: 1234
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod DarkLogic » 5 months ago

To je dobre, ze je to sviznejsi na novem STB, ale fakt by to chtelo optimalizaci, aby to slo dobre i zakaznikum se stavajicim STB.

Celkove to ale nejak zaostava...kdyz vidim nejen rychlost ovladani, ale i grafiku a funkce treba na O2TV, tak se zacinam stydet za to, co nabizime my.
1 x

_piggy_
Příspěvky: 140
Registrován: 11 months ago
Bydliště: Znojmo

Příspěvekod _piggy_ » 5 months ago

O2 Tv mi připadá stále o mnoho napřed...
Naposledy upravil(a) _piggy_ dne 13 Nov 2018 09:23, celkem upraveno 2 x.
0 x

JirkaK
Příspěvky: 80
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod JirkaK » 5 months ago

Co je "platformu sml..." ?
Na co jste presli ?
_piggy_ píše:Uff jsem rád že platforma 4net je pryč... Zaplať panbůh za to... Ta podpora... Opravdu amaterismus...Jsem rád za platformu sml...
0 x

DarkLogic
Příspěvky: 1234
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod DarkLogic » 5 months ago

Hlásil jsem dlouhobý problém s posunutými náhledy. Kdyby někoho zajímala odpověď od NOC, tak tady je:

Bohuzel s nahledy je to pomerne slozite, jelikoz posun neni plosny, ale pouze u nekteryc kanalu. Zaroven zalezi na zarizeni a protokolu, ktery se pouziva a jaky je "technologicky" posun streamu. Budeme se snazit provest postupne kroky, ktere by mely problem minimalizovat


Slova "budeme se snažit" a "minimalizovat" napovídají, že nápravy se jen tak nedočkáme. Jen je teda zajímavé, že ze začátku od zavedení to fungovalo dobře a nejednou je to problém.
0 x

DarkLogic
Příspěvky: 1234
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod DarkLogic » 5 months ago

Začínáte taky pozorovat, že při sledování ze záznamu občas pořad skočí možná i o několik minut dopředu? A nepomůže vrátit se zpět - prostě tam ten kus v záznamu chybí.
0 x

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5351
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod honzam » 5 months ago

DarkLogic píše:Začínáte taky pozorovat, že při sledování ze záznamu občas pořad skočí možná i o několik minut dopředu? A nepomůže vrátit se zpět - prostě tam ten kus v záznamu chybí.

To jsem zaznamenal. Myslel jsem že to byl ojedinělý problém. Evidentně ne. Píšu to na support
0 x

Jezdec
Příspěvky: 29
Registrován: 1 year ago

Příspěvekod Jezdec » 5 months ago

honzam píše:
DarkLogic píše:Začínáte taky pozorovat, že při sledování ze záznamu občas pořad skočí možná i o několik minut dopředu? A nepomůže vrátit se zpět - prostě tam ten kus v záznamu chybí.

To jsem zaznamenal. Myslel jsem že to byl ojedinělý problém. Evidentně ne. Píšu to na support

Ano, můžu potvrdit, vypozoroval jsem to např. u StarDance na ČT1 a začínají nám to hlásit i zákazníci.
0 x


Zpět na „IPTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host