4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
basty
Příspěvky: 1098
Registrován: 15 pro 2005 16:27
Kontaktovat uživatele:

Re: 4network.tv

Příspěvekod basty » 06 lis 2016 20:46

dkulda píše:
basty píše:Tak buď pí. Peroutková Neví, nebo se něco změnilo. Takto přesně jsem tu informaci dostal. Nebo jen noví klienti :) Supr...

Tak to je strašně nešikovné řešení. To budu celou dobu jen řešit párování nového a odpárování starého. Nepočítám telefony atd... pořád se něco mění. Nedá se s tím něco udělat p. Kuldo?

To odpárování a napárování nového udělá uživatel nebo jen isp?


Dobrý den,

ve smlouvě jsou standardně 3 zařízení. V systému jsiou defaultně 4 (jak píše p. Bačina, svého času bylo nastaveno 5 a muselo se to měnit). Ve smlouvě jsou jen 3, protože tak to zní i v některých smlouvách s programery. 4 zařízení povolujeme na úrovni gentlemanské dohody, a snažíem se to říkat všem zákazníkům, protože to tak dělí i konkurence. Smlouvy s programery máme všichni stejné, co do počtu zařízení. Je v tom docela bordel, protože smlouva na jeden kanál řeší současné streamy v domácnosti, smlouva na jiný kanál zase neřeší souběžné streamy, ale řeší max. počet zařízení... no a to by se fakt nedalo dělat nis hromadně...Takže abychom byly v souladu se smlouvami s programery ve smlouvě jsou 3 zařízení. Všem říkáme 4 zařízení, protože konkurence říká 4 (možná jsme už u někoho slyšel 5). Vy čerpáte ze smlouvy nebo z nějaké komunikace s kolegyní?

Díky,

DAVID KULDA


Je to jednak ve smlouve a i mi to kolegyne potvrdila, maximálně 3, ale jak to ted testuji, tak vidim v administraci 4. Takze to bylo takove matouci, ale uz jste to vysvetlil :)

Ptal jsem se konkretne jak je to s poctama streamu obecne...

Pisete teda 3 resp. 4. Pocitam s temi 4 coz je takto v poradku. A tedy stylem je to tak, ze muzu mit 4x STB, nebo 1x STB + 3 tel., tablet, web apod. nebo 2 + 2 apod. Je to tak?

Jeste jsem resil registraci tech zarizeni, kde jsem si vyzkousel, ze to funguje opravdu pevne definovane zarizeni. Coz je velmi nestastne reseni oproti sledovani, ktere neresi pocet, ale soubezne streamy a kdyz jich pusti nekdo vic, tak se proste na nejakem ukonci. Coz mi prijde jednodussi a hlavne mam tech zarizeni treba 10, ale diva se soucasne jen ti 4 max. Pokud mam vetsi domacnost tak to muze nastat dost casto. Je to skoda... Neni výhled tomto ohledu nejaka zmena tohoto reseni?

Aktualne testuji kuki vs. 4N a zamrzel me napr. adaptivni bitrate. V miste testovani mam omezene moznosti pripojeni 2Mbps download. Vsiml jsem si, ze 4N kdyz je HD, tak je HD a tyto kanaly nepodrazuji. Tohle je u te kuki lepe vyreseno tim, ze pokud proste u kazdeho kanalu neni linka, tak se kanal prizpusobuje lince. (v administraci mohu kazdemu stb nastavit maximalku) Takto i na tom 2Mbps se na kuki da divat bez skubani i kdyz na lince probiha dalsi komunikace (web, app v mob. apod). Nevim presne jaky ma 4N tok na SD, ale minimalne na tom 2Mbps jsou i SD kanaly daleko vice nachylne na sekani a sekaji se nez na kuki.

S tim souvisi i to, ze nemohu dle vyjadreni kolegyne od balicku standard a vys oddelit HD kanaly. V tom pripade nevim jak to delaji ti co to maji i na wifi a nekdo si koupi nejaky balicek s HD kanaly. Je to opravu tak, ze nelze vypnout HD kanaly vyjma balicku basic? V pripade jakychkoliv problemu je lepsi kdyz kanal at je jakykoliv problem, tak jede byt ve spatne kvalite, nez se seka.

Zarazi me, ze v programove nabidce neni prima comedy central.

Mrzi me posouvani poradu, ktere se pohybuje porad pomalou rychlosti a je temer nemozne se dockat kurzoru aby dojel do prostred poradu. Navic je nutne jeste potvrdit pozici... Na jednu stranu chapu ze s nahledem (coz je dobra vec) to moc nelze, ale minimalne bych se inspiroval kuki a mackani tlacitka bych dal nejake skoky... drzeni tlacitka velke skoky...(umerne delce bezneho dlouheho poradu 3h cca.) a i to potvrzeni by slo mozna dat pryc, kdyz po najeti by byla lehka prodleva, aby daval smysl obrazkovy nahled.
Souvisi s tim i posuvnik, ktery vubec neni videt. V ruzovem policku, kde primarni barva je strasne vyrazna je naznacena sipka s jen snad 0,5 % rozdilem stejne barvy bez casu. Opravdu i zkuseny uzivatel s tim ma problem poznat ze je to posuvnik a absence casu bez posouvani take nepotesi. Nevim vlastne kdy ma skoncit porad na ktery se divam bez toho abych musel posouvat.

S tim souvisi i defaultni barva systemu. Ta vyrazna ruzova desne drazdi oci. Doufam ze to nebyl popud k tomu aby si isp kupovali customizaci. :) Snad jen mene vyraznesi a bylo by to lepsi.

Teletext nepodporujete?

Nedokazal jsem najit fci nahravej serialy. Je tam nekde?

Jak to vypada s aplikacemi na smartTV?
0 x

dzejhoda
Příspěvky: 3
Registrován: 22 kvě 2016 11:59

Re: 4network.tv

Příspěvekod dzejhoda » 07 lis 2016 12:35

Zdravím Vás,

jak to vypadá s přeskakování obrazu, viz lyžař na můstku vs. lyžař doskočil?
Už je to cca půl roku, kdy jsem o této chybě zde psal.
Díky za info.

Láďa
0 x

dkulda
Příspěvky: 135
Registrován: 14 zář 2014 10:10

Re: 4network.tv

Příspěvekod dkulda » 07 lis 2016 12:42

dzejhoda píše:Zdravím Vás,

jak to vypadá s přeskakování obrazu, viz lyžař na můstku vs. lyžař doskočil?
Už je to cca půl roku, kdy jsem o této chybě zde psal.
Díky za info.

Láďa

Stále na tom děláme, vytvořili jsme TEST kanály Prima, kde jsme si ověřovali zda je tento stream spolehlivější. V následujících 14 dnech by měla probíhat instalace na další HW aby se mohlo přejít na tento transkoding a ingesting na ostatní streamy.

Díky,

DK.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dkulda
Příspěvky: 135
Registrován: 14 zář 2014 10:10

Re: 4network.tv

Příspěvekod dkulda » 07 lis 2016 12:53

basty píše:
dkulda píše:
basty píše:Tak buď pí. Peroutková Neví, nebo se něco změnilo. Takto přesně jsem tu informaci dostal. Nebo jen noví klienti :) Supr...

Tak to je strašně nešikovné řešení. To budu celou dobu jen řešit párování nového a odpárování starého. Nepočítám telefony atd... pořád se něco mění. Nedá se s tím něco udělat p. Kuldo?

To odpárování a napárování nového udělá uživatel nebo jen isp?


Dobrý den,

ve smlouvě jsou standardně 3 zařízení. V systému jsiou defaultně 4 (jak píše p. Bačina, svého času bylo nastaveno 5 a muselo se to měnit). Ve smlouvě jsou jen 3, protože tak to zní i v některých smlouvách s programery. 4 zařízení povolujeme na úrovni gentlemanské dohody, a snažíem se to říkat všem zákazníkům, protože to tak dělí i konkurence. Smlouvy s programery máme všichni stejné, co do počtu zařízení. Je v tom docela bordel, protože smlouva na jeden kanál řeší současné streamy v domácnosti, smlouva na jiný kanál zase neřeší souběžné streamy, ale řeší max. počet zařízení... no a to by se fakt nedalo dělat nis hromadně...Takže abychom byly v souladu se smlouvami s programery ve smlouvě jsou 3 zařízení. Všem říkáme 4 zařízení, protože konkurence říká 4 (možná jsme už u někoho slyšel 5). Vy čerpáte ze smlouvy nebo z nějaké komunikace s kolegyní?

Díky,

DAVID KULDA


Je to jednak ve smlouve a i mi to kolegyne potvrdila, maximálně 3, ale jak to ted testuji, tak vidim v administraci 4. Takze to bylo takove matouci, ale uz jste to vysvetlil :)

Ptal jsem se konkretne jak je to s poctama streamu obecne...

Pisete teda 3 resp. 4. Pocitam s temi 4 coz je takto v poradku. A tedy stylem je to tak, ze muzu mit 4x STB, nebo 1x STB + 3 tel., tablet, web apod. nebo 2 + 2 apod. Je to tak?

Jeste jsem resil registraci tech zarizeni, kde jsem si vyzkousel, ze to funguje opravdu pevne definovane zarizeni. Coz je velmi nestastne reseni oproti sledovani, ktere neresi pocet, ale soubezne streamy a kdyz jich pusti nekdo vic, tak se proste na nejakem ukonci. Coz mi prijde jednodussi a hlavne mam tech zarizeni treba 10, ale diva se soucasne jen ti 4 max. Pokud mam vetsi domacnost tak to muze nastat dost casto. Je to skoda... Neni výhled tomto ohledu nejaka zmena tohoto reseni?

Aktualne testuji kuki vs. 4N a zamrzel me napr. adaptivni bitrate. V miste testovani mam omezene moznosti pripojeni 2Mbps download. Vsiml jsem si, ze 4N kdyz je HD, tak je HD a tyto kanaly nepodrazuji. Tohle je u te kuki lepe vyreseno tim, ze pokud proste u kazdeho kanalu neni linka, tak se kanal prizpusobuje lince. (v administraci mohu kazdemu stb nastavit maximalku) Takto i na tom 2Mbps se na kuki da divat bez skubani i kdyz na lince probiha dalsi komunikace (web, app v mob. apod). Nevim presne jaky ma 4N tok na SD, ale minimalne na tom 2Mbps jsou i SD kanaly daleko vice nachylne na sekani a sekaji se nez na kuki.

S tim souvisi i to, ze nemohu dle vyjadreni kolegyne od balicku standard a vys oddelit HD kanaly. V tom pripade nevim jak to delaji ti co to maji i na wifi a nekdo si koupi nejaky balicek s HD kanaly. Je to opravu tak, ze nelze vypnout HD kanaly vyjma balicku basic? V pripade jakychkoliv problemu je lepsi kdyz kanal at je jakykoliv problem, tak jede byt ve spatne kvalite, nez se seka.

Zarazi me, ze v programove nabidce neni prima comedy central.

Mrzi me posouvani poradu, ktere se pohybuje porad pomalou rychlosti a je temer nemozne se dockat kurzoru aby dojel do prostred poradu. Navic je nutne jeste potvrdit pozici... Na jednu stranu chapu ze s nahledem (coz je dobra vec) to moc nelze, ale minimalne bych se inspiroval kuki a mackani tlacitka bych dal nejake skoky... drzeni tlacitka velke skoky...(umerne delce bezneho dlouheho poradu 3h cca.) a i to potvrzeni by slo mozna dat pryc, kdyz po najeti by byla lehka prodleva, aby daval smysl obrazkovy nahled.
Souvisi s tim i posuvnik, ktery vubec neni videt. V ruzovem policku, kde primarni barva je strasne vyrazna je naznacena sipka s jen snad 0,5 % rozdilem stejne barvy bez casu. Opravdu i zkuseny uzivatel s tim ma problem poznat ze je to posuvnik a absence casu bez posouvani take nepotesi. Nevim vlastne kdy ma skoncit porad na ktery se divam bez toho abych musel posouvat.

S tim souvisi i defaultni barva systemu. Ta vyrazna ruzova desne drazdi oci. Doufam ze to nebyl popud k tomu aby si isp kupovali customizaci. :) Snad jen mene vyraznesi a bylo by to lepsi.

Teletext nepodporujete?

Nedokazal jsem najit fci nahravej serialy. Je tam nekde?

Jak to vypada s aplikacemi na smartTV?


Odpovědí na hned několik bodů by měla být HTML verze, bohužel čím více se snižuje počet objevených bugů, tím více nám trvá jejich analýza a odstranění, proto ještě není připravena pro všechny boxy a varianty distribuce. Nicméně bych Vám doporučil její test. Máte od kolegyně návod jak ji otestovat? V této test verzi vidíte aktuální změny a můžete si ověřit, co vše jsme již odstranili a změnili...Další detaily mi prosím piště přes mail. Většinu dotazů je kolegyně schopna odpovědět, ale klidně piště na můj mail.

Děkuji,

DK.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dkulda
Příspěvky: 135
Registrován: 14 zář 2014 10:10

Re: 4network.tv

Příspěvekod dkulda » 07 lis 2016 12:53

basty píše:
dkulda píše:
basty píše:Tak buď pí. Peroutková Neví, nebo se něco změnilo. Takto přesně jsem tu informaci dostal. Nebo jen noví klienti :) Supr...

Tak to je strašně nešikovné řešení. To budu celou dobu jen řešit párování nového a odpárování starého. Nepočítám telefony atd... pořád se něco mění. Nedá se s tím něco udělat p. Kuldo?

To odpárování a napárování nového udělá uživatel nebo jen isp?


Dobrý den,

ve smlouvě jsou standardně 3 zařízení. V systému jsiou defaultně 4 (jak píše p. Bačina, svého času bylo nastaveno 5 a muselo se to měnit). Ve smlouvě jsou jen 3, protože tak to zní i v některých smlouvách s programery. 4 zařízení povolujeme na úrovni gentlemanské dohody, a snažíem se to říkat všem zákazníkům, protože to tak dělí i konkurence. Smlouvy s programery máme všichni stejné, co do počtu zařízení. Je v tom docela bordel, protože smlouva na jeden kanál řeší současné streamy v domácnosti, smlouva na jiný kanál zase neřeší souběžné streamy, ale řeší max. počet zařízení... no a to by se fakt nedalo dělat nis hromadně...Takže abychom byly v souladu se smlouvami s programery ve smlouvě jsou 3 zařízení. Všem říkáme 4 zařízení, protože konkurence říká 4 (možná jsme už u někoho slyšel 5). Vy čerpáte ze smlouvy nebo z nějaké komunikace s kolegyní?

Díky,

DAVID KULDA


Je to jednak ve smlouve a i mi to kolegyne potvrdila, maximálně 3, ale jak to ted testuji, tak vidim v administraci 4. Takze to bylo takove matouci, ale uz jste to vysvetlil :)

Ptal jsem se konkretne jak je to s poctama streamu obecne...

Pisete teda 3 resp. 4. Pocitam s temi 4 coz je takto v poradku. A tedy stylem je to tak, ze muzu mit 4x STB, nebo 1x STB + 3 tel., tablet, web apod. nebo 2 + 2 apod. Je to tak?

Jeste jsem resil registraci tech zarizeni, kde jsem si vyzkousel, ze to funguje opravdu pevne definovane zarizeni. Coz je velmi nestastne reseni oproti sledovani, ktere neresi pocet, ale soubezne streamy a kdyz jich pusti nekdo vic, tak se proste na nejakem ukonci. Coz mi prijde jednodussi a hlavne mam tech zarizeni treba 10, ale diva se soucasne jen ti 4 max. Pokud mam vetsi domacnost tak to muze nastat dost casto. Je to skoda... Neni výhled tomto ohledu nejaka zmena tohoto reseni?

Aktualne testuji kuki vs. 4N a zamrzel me napr. adaptivni bitrate. V miste testovani mam omezene moznosti pripojeni 2Mbps download. Vsiml jsem si, ze 4N kdyz je HD, tak je HD a tyto kanaly nepodrazuji. Tohle je u te kuki lepe vyreseno tim, ze pokud proste u kazdeho kanalu neni linka, tak se kanal prizpusobuje lince. (v administraci mohu kazdemu stb nastavit maximalku) Takto i na tom 2Mbps se na kuki da divat bez skubani i kdyz na lince probiha dalsi komunikace (web, app v mob. apod). Nevim presne jaky ma 4N tok na SD, ale minimalne na tom 2Mbps jsou i SD kanaly daleko vice nachylne na sekani a sekaji se nez na kuki.

S tim souvisi i to, ze nemohu dle vyjadreni kolegyne od balicku standard a vys oddelit HD kanaly. V tom pripade nevim jak to delaji ti co to maji i na wifi a nekdo si koupi nejaky balicek s HD kanaly. Je to opravu tak, ze nelze vypnout HD kanaly vyjma balicku basic? V pripade jakychkoliv problemu je lepsi kdyz kanal at je jakykoliv problem, tak jede byt ve spatne kvalite, nez se seka.

Zarazi me, ze v programove nabidce neni prima comedy central.

Mrzi me posouvani poradu, ktere se pohybuje porad pomalou rychlosti a je temer nemozne se dockat kurzoru aby dojel do prostred poradu. Navic je nutne jeste potvrdit pozici... Na jednu stranu chapu ze s nahledem (coz je dobra vec) to moc nelze, ale minimalne bych se inspiroval kuki a mackani tlacitka bych dal nejake skoky... drzeni tlacitka velke skoky...(umerne delce bezneho dlouheho poradu 3h cca.) a i to potvrzeni by slo mozna dat pryc, kdyz po najeti by byla lehka prodleva, aby daval smysl obrazkovy nahled.
Souvisi s tim i posuvnik, ktery vubec neni videt. V ruzovem policku, kde primarni barva je strasne vyrazna je naznacena sipka s jen snad 0,5 % rozdilem stejne barvy bez casu. Opravdu i zkuseny uzivatel s tim ma problem poznat ze je to posuvnik a absence casu bez posouvani take nepotesi. Nevim vlastne kdy ma skoncit porad na ktery se divam bez toho abych musel posouvat.

S tim souvisi i defaultni barva systemu. Ta vyrazna ruzova desne drazdi oci. Doufam ze to nebyl popud k tomu aby si isp kupovali customizaci. :) Snad jen mene vyraznesi a bylo by to lepsi.

Teletext nepodporujete?

Nedokazal jsem najit fci nahravej serialy. Je tam nekde?

Jak to vypada s aplikacemi na smartTV?


Odpovědí na hned několik bodů by měla být HTML verze, bohužel čím více se snižuje počet objevených bugů, tím více nám trvá jejich analýza a odstranění, proto ještě není připravena pro všechny boxy a varianty distribuce. Nicméně bych Vám doporučil její test. Máte od kolegyně návod jak ji otestovat? V této test verzi vidíte aktuální změny a můžete si ověřit, co vše jsme již odstranili a změnili...Další detaily mi prosím piště přes mail. Většinu dotazů je kolegyně schopna odpovědět, ale klidně piště na můj mail.

Děkuji,

DK.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dzejhoda
Příspěvky: 3
Registrován: 22 kvě 2016 11:59

Re: 4network.tv

Příspěvekod dzejhoda » 07 lis 2016 15:25

Dobrý den,

díky za odpověď ohledně přeskakování obrazu. Těšíme se všichni na výsledek.
Ještě jsem se chtěl zeptat, na ČT kanálech a i na PRIMA kanálech běží hláška, že tato frekvence bude vypnuta 15.11.
Předpokládám, že si hlášek nijak všímat nemám a "přeladění" provedete vy?
Děkuji za odpověď.

Láďa
0 x

dkulda
Příspěvky: 135
Registrován: 14 zář 2014 10:10

Re: 4network.tv

Příspěvekod dkulda » 08 lis 2016 08:25

dzejhoda píše:Dobrý den,

díky za odpověď ohledně přeskakování obrazu. Těšíme se všichni na výsledek.
Ještě jsem se chtěl zeptat, na ČT kanálech a i na PRIMA kanálech běží hláška, že tato frekvence bude vypnuta 15.11.
Předpokládám, že si hlášek nijak všímat nemám a "přeladění" provedete vy?
Děkuji za odpověď.

Láďa


JJ toto je již ve zdrojovém signálu co bereme od NETBOXU, CT to tam asi dává celoplošně, aby co nejvíce zákazníků informovala o změně. My do vysílání vstupovat nemůžeme...proto to nemůžeme ani ovlivnit. My bereme zdroj po IP, takže nás se to nedotkne.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

beny-dka
Příspěvky: 17
Registrován: 07 črc 2013 00:49

Re: 4network.tv

Příspěvekod beny-dka » 15 lis 2016 21:27

Protože to přebírají ze satelitu.
0 x

beny-dka
Příspěvky: 17
Registrován: 07 črc 2013 00:49

Re: 4network.tv

Příspěvekod beny-dka » 15 lis 2016 21:42

Dobrý den

Neřešil jste někdo takový to problém :
Setobox se spustí normálně ale pak při přepínání kanálů tvá cca 15 až 80 s než se přepne kanál.
Setobox použit albis

Při použití setoboxu arris se sotobox nainstaluje ale při spuštění kanálu se setobox zrestartuje a nenaběhne žádný kanál.

Na notebooku se kanál přepne cca do 1 až 2 s, rychlostně je vše v pořádku.
Linka 33 Mbit, odezva na www.seznam.cz okolo 6ms a stabilní.

Přes páteřní linku je několik klientů s IPTV zapojeno a těm to běhá v pořádku.
Tento klient je zapojen na nové lince za tímto páteřním spojem,
Switch --> Summitd 10GHz QAM --> Switch mikrotik RB260GSP --> UBNT Rosket M5 ( Připojen sám na toto rádio ) --> POwerBeam M5 300, připojeno na cca 400m ,

Nevíte někdo co by mohlo způsobit proč to takto neběhá ?
0 x

oscar
Příspěvky: 109
Registrován: 31 črc 2009 09:28
antispam: Ano

Re: 4network.tv

Příspěvekod oscar » 21 lis 2016 20:49

Zdravim,

mam jeden taky problem, ktory ma net od ineho poskytovatela dal jeden STB s telkou 4network.tv. Ten najskor zablokoval porty nakolko mu na kazdom kanale pise ze je nam lito ale v teto siti nie je mozne prijmat tv signal. Da sa to nejako obist?
Dik za kazdu radu.
0 x

Uživatelský avatar
douby
Příspěvky: 404
Registrován: 21 pro 2005 19:10
Bydliště: Olomouc/Litovel
Kontaktovat uživatele:

Re: 4network.tv

Příspěvekod douby » 29 lis 2016 21:30

oscar píše:Zdravim,

mam jeden taky problem, ktory ma net od ineho poskytovatela dal jeden STB s telkou 4network.tv. Ten najskor zablokoval porty nakolko mu na kazdom kanale pise ze je nam lito ale v teto siti nie je mozne prijmat tv signal. Da sa to nejako obist?
Dik za kazdu radu.
VPN
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov a široká okolí

Filipová Ludmila
Příspěvky: 153
Registrován: 30 kvě 2013 20:36

Re: 4network.tv

Příspěvekod Filipová Ludmila » 01 pro 2016 07:26

Dobrý den,
pane Kulda ráda bych se zeptala dle tohoto co jste výše napsal
JJ toto je již ve zdrojovém signálu co bereme od NETBOXU, CT to tam asi dává celoplošně, aby co nejvíce zákazníků informovala o změně. My do vysílání vstupovat nemůžeme...proto to nemůžeme ani ovlivnit. My bereme zdroj po IP, takže nás se to nedotkne.

Tak pokud jsem pochopila správně tak pouze přeprodáváte Netbox?
Díky
LF
0 x

DarkLogic
Příspěvky: 929
Registrován: 16 kvě 2011 01:25

Re: 4network.tv

Příspěvekod DarkLogic » 02 pro 2016 01:30

Filipová Ludmila píše:Tak pokud jsem pochopila správně tak pouze přeprodáváte Netbox?
Díky
LF


Jasně, tak to určitě bude :-))
0 x

Filipová Ludmila
Příspěvky: 153
Registrován: 30 kvě 2013 20:36

Re: 4network.tv

Příspěvekod Filipová Ludmila » 02 pro 2016 09:24

Darklogic, pokud tam pan Kulda píše, cituji: JJ toto je již ve zdrojovém signálu co bereme od NETBOXU. Tak nechápu ten Váš smajlík a jasně berou to od Netboxu. Tedy jsem se zeptala pokud to zde napsal jestli to to jak a vzhledem k tomu, že mlčí tak to tak je. Takže pokud od nich berete tak se smiřte s tím, že vlastně jedete přes Netbox. Což je dobrý vědět.
LF
0 x

Petr Bačina
Příspěvky: 359
Registrován: 13 lis 2014 18:56
Bydliště: Horní Slavkov
Kontaktovat uživatele:

Re: 4network.tv

Příspěvekod Petr Bačina » 02 pro 2016 09:27

Od Netboxu odebírají streamy.
0 x
Jsme malý ISP, ale snažíme se svou práci dělat co nejlépe to jde ;-)
http://www.lajsinet.cz/ - Horní Slavkov


Zpět na “IPTV”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti