Stránka 71 z 73

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 10:33
od hapi
pak sis vybral špatnýho dodavatele televize.

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 10:36
od dkulda
mrazek609 píše:Akorát, že podle dřívějšího vyjádření 4NET nikdy nebude aplikace plnohodnotnou náhradou set-top-boxu. Navíc u nás hodně frčí AppleTV a aplikace sice existuje, ale nelze se v ní přihlásit.


A ptal jste se na to ve 4net? nebo jen tady :innocent:

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 10:37
od mrazek609
hapi píše:pak sis vybral špatnýho dodavatele televize.

Však jsme ve vláknu 4NET :D

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 10:39
od mrazek609
dkulda píše:
mrazek609 píše:Akorát, že podle dřívějšího vyjádření 4NET nikdy nebude aplikace plnohodnotnou náhradou set-top-boxu. Navíc u nás hodně frčí AppleTV a aplikace sice existuje, ale nelze se v ní přihlásit.


A ptal jste se na to ve 4net? nebo jen tady :innocent:


Ano jistě jsem to hned hlásil na noc@...
Odpověď byla, abych vyzval zákazníky k trpělivosti. Protože pomalu přecházíte na nový BackOffice a AppleTV spadá do něho. Tak stále čekáme.

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 10:42
od dkulda
Hm to byla asi pravda... ale pokud se na appleTV u Vas frci, tak by s tim slo neco udelat....:kissing_closed_eyes:, znáte můj mail? Asi ano :smile:

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 10:55
od thomas_more
dkulda píše:Koukam, samej chytrak je to tady😇, nebo ze by se tu seslo tech 10% co berou boxy po kusech nekde jinde?😄😇 Vetsiny se to nijak nedotkne... a pokud nekdo bral boxy jinde za jinou cenu rad se ji dovim a zapracujeme na tom. Tak pohodovej patek a racionalnim komentarum ZDAR.


Davide zkuste specifikovat, prosim, co jsou podle Vas racionalni komentare? S lehkou nadsazkou jsem uvedl, ze Vase konkurence povazuje Vami zaslany mail za blabol. Troufnu si odhadnout, ze ma Kuki nasobne vic zakazniku nez Vy. Pouziva stejne STB a ma tedy asi od Arissu jine podminky? Ja nejsem z lidi co si kvuli kazde blbosti verejne stezuji na foru. Vsechny problemy ktere nastaly, se z nasi strany resi poctive pres Vase NOC at uz s pozitivnim a nebo negativnim vysledkem a kdyz dojde na eskalaci, tak s Vami. Nicmene kvalita Vasi sluzby se skutecne zhorsila. Cekate snad, ze sem budou prispivat pouze lide spokojeni? Taci nemaji obvykle potrebu se do takovych debat zapojovat. Jednou pouzivate toto forum jako nejaky komunikacni kanal (byt neoficialni) a spousta Vasich partneru to tak bere. Nekdo proste muze preferovat tento styl komunikace, kdy chce sve problemy komunikovat i s ostatnimi. Treba proto, aby se nezavisle dozvedel, zda podobne problemy resi i nekdo jiny a nebo si chce proste jen postezovat v komunite podobne "postizenych" jedincu. Duvod muze byt jakykoli. Ale Vas pristup kdy odpovidate zasadne jen na to, na co odpovedet chcete a umite to nejak odargumentovat a ostatni smetete ze stolu necim podobnym, jako je v citaci ......... nevim. Neprijde mi to dobre. Ale pred svym prahem at si kazdy zamete sam. Uz jsme velci kluci a predpokladam, ze se tady nemusime vzajemne vychovavat. Jinak preji pohodovy patek samozrejme i Vam!

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 11:02
od dkulda
Ano psal jsem to s trochou nadsazky, snad to aspon nekdo pochopil. :wink:

Re: 4network.tv

Napsal: 11 Jan 2019 11:12
od DarkLogic
Mimochodem, plati stale ta podminka, ze zakaznik musi dle smlouvy vlastnit aspon jeden settop box, i kdyz ho treba vubec nepotrebuje? Ostatni poskytovatele IPTV takovou podminku nemaji, pokud se nepletu.

Re: 4network.tv

Napsal: 22 Jan 2019 12:27
od Robotvor
Funguje už aplikace pro LG televize ?

Re: 4network.tv

Napsal: 22 Jan 2019 12:42
od dkulda
Bohuzel ne, kdyz jsme ji chteli po uvolneni Samsng Appky zacit resit, resp. uvolnit do LG storu, rekli nam ze od cervna 2018 je podminkou mit zaimplementovan i magicmotion ovladas. To jsme pripravene nemeli. V zari jsme vedeli ze se cela verze posune jinym smerem, tak aby se dala vyvyjiet s mensim vyvvojovym tymem, takze LG ceka na novou verzi platformy. Termín netuším, ale dhaduji to nejdřív na 3-4Q2019. Apka bude asi dřív, ale na stor se dostane realne az po 3-6 mesicich... :-(.

Re: 4network.tv

Napsal: 22 Jan 2019 12:46
od otak
DarkLogic píše:Mimochodem, plati stale ta podminka, ze zakaznik musi dle smlouvy vlastnit aspon jeden settop box, i kdyz ho treba vubec nepotrebuje? Ostatni poskytovatele IPTV takovou podminku nemaji, pokud se nepletu.


2 dkulda: mohu poprosit o odpoved take na tento post? dekuji.

Re: 4network.tv

Napsal: 22 Jan 2019 12:46
od Robotvor
To mě docela mrzí. Dá se nějak obhájit proč to u ostatních jde a u vás je pořád nějaký problém a průtahy ?

Re: 4network.tv

Napsal: 22 Jan 2019 12:59
od dkulda
@otak a @DarkLogic - Zcela oficiálně to nikdy nepůjde. Kanály typu Disney, Discovery, Eurosport a další, mají zkostnatěle staré názvosloví a doslova si na tom ujíždějí. Snažím se v tom dělat nějaké kroky, a dost možná přestanu být tak při-----aný a prostě to pustíme jako ostatní. Jakákoliv argumentace a vysvětlování nikam nevede a programeři mají za to že to konkurence stejně jako my... Takže Ofico zatím žádná změna, pokud Vás trápí jednotlivé případy, piště. JInak ještě prosím chvilku čekejte, musíme to učesat... Je to také v návaznosti na smartTV Samsung, kteoru máme uvolněnou, a dlužíme nějaké info, které chceme poslat společně s jakýmsi návodem a popisem úrovně podpory k těmto aplikacím... (zmiňované 6měsíční uvolňovací procesy atd.)

Re: 4network.tv

Napsal: 22 Jan 2019 13:02
od dkulda
Robotvor píše:To mě docela mrzí. Dá se nějak obhájit proč to u ostatních jde a u vás je pořád nějaký problém a průtahy ?


Obhájit ne, jen prosté konstatování z naší strany... dost věcí nám trvá déle než si sami vůbec dovedeme představit. Důvodem jsou nedostatečné personální kapacity. Zda jsou nedostatečné počtem nebo kvalifikací zde nechci rozebírat. Nicméně jsme najeli na mnohem lepší kolej, důkazy se budou postupně objevovat, je zbytečné o nich předčasně psát.

Re: 4network.tv

Napsal: 23 Jan 2019 12:56
od DarkLogic
Pokud někdo používáte nové STB Arris s podporou H265 a také jako já zaznamenáváte záseky na živém vysílání, tak problém není na Vaší straně. Odpověď z NOC:

Dobrý den,

problém byl ve streamu H.265. Určitý typ nekonzistence streamu způsobí problémy s live, ale v archívu je vše v pořádku.

Problém se bohužel nepravidelně opakuje, když dostaneme od dodavatele špatný stream. Než se mu podaří situaci vyřešit trvale, je možné závadu obejít spuštěním pořadu ze záznamu. (ktátkodobě vyřeší sekání přepnutí na jiný live program a zpět, ale jen krátkodobě)

Občas je tento problém i na jiných kanálech v H.265 - tedy VIP4302.