4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
dkulda
Příspěvky: 285
Registrován: 3 years ago

Re: 4network.tv

Příspěvekod dkulda » 5 months ago

honzam píše:
dkulda píše:
iTomB píše:Nechtelo by to spise neco s H.265? Tom


Na tom delame taky, ale treba prijdou vhod prozatim mensi HD s cca 3-3,5 Mbps streamem... v pristim tydnu pujde mail....

A to bude jenom na úkor kvality větší komprese?


Vice-mene ano, je to take o lepsim vyladenim transkoderu. Samozrejme mensi stream logicky musim mit mene informaci, ale ja osobne jsem při testech velky rozdil nepozoroval.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dm8000
Příspěvky: 6
Registrován: 5 months ago

Příspěvekod dm8000 » 5 months ago

prosím prosím o zaslání na email FW * 4NET - pro ten Albis 8080. Díík
0 x

dkulda
Příspěvky: 285
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod dkulda » 5 months ago

dm8000 píše:prosím prosím o zaslání na email FW * 4NET - pro ten Albis 8080. Díík
pokud jste zakznikě rete musi Vam ho poskytnout oni a Rete Vam ho neda dokud image pro tyto zastarale boxy neudelame my a zatim se k tomu nechystame. Musime nejdrive obslouzit nejpocetneji zastoupene modely. Neni vylouceno ze z duvodu nedostatecne HW vybavenosti cca 10 let stareho boxu nepujde html ani normalne pouzit. ( normalne = svizne ovladani, nacitani epg s pohyb v nem atd.)
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dm8000
Příspěvky: 6
Registrován: 5 months ago

Příspěvekod dm8000 » 5 months ago

FW od 4NET original fungoval na tomhle starším Albisu OK a tet se porušil boot a oni ho nemaji tak mne řekli, že se mám obrátit přímo na 4net a nebo si koupit novej box a tak ho 4net určitě má hotovej a funkční a je někde v uložen v OLD cloudu a proto jsem prosil o zaslání, díky za ochotu :-)
0 x

dkulda
Příspěvky: 285
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod dkulda » 5 months ago

dm8000 píše:FW od 4NET original fungoval na tomhle starším Albisu OK a tet se porušil boot a oni ho nemaji tak mne řekli, že se mám obrátit přímo na 4net a nebo si koupit novej box a tak ho 4net určitě má hotovej a funkční a je někde v uložen v OLD cloudu a proto jsem prosil o zaslání, díky za ochotu :-)
omlovam se ale toto s nami ma resit nekdo z rete, pokud jste jejich zakaznik. Ne tady na isp foru.... stary image mame... ale nemuzu ho posilat bez vazby na naseho partnera. Diky za pochopeni.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

DarkLogic
Příspěvky: 1071
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod DarkLogic » 5 months ago

dkulda píše: Neni vylouceno ze z duvodu nedostatecne HW vybavenosti cca 10 let stareho boxu nepujde html ani normalne pouzit. ( normalne = svizne ovladani, nacitani epg s pohyb v nem atd.)


To mam vazne zakaznikum, kteri si koupili STB cca. 2 roky nazpet (od Vas), rict, ze maji podle Vas zastaraly box a maji si koupit novy?
0 x

dkulda
Příspěvky: 285
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod dkulda » 5 months ago

DarkLogic píše:
dkulda píše: Neni vylouceno ze z duvodu nedostatecne HW vybavenosti cca 10 let stareho boxu nepujde html ani normalne pouzit. ( normalne = svizne ovladani, nacitani epg s pohyb v nem atd.)


To mam vazne zakaznikum, kteri si koupili STB cca. 2 roky nazpet (od Vas), rict, ze maji podle Vas zastaraly box a maji si koupit novy?


Ctete spravne??? Pise se tu o boxu Albis 8080, to je takova ta obdoba videorekorderu..(menší VIP 1910) Ten box jsme my nikdy neprodávali a co vím Konektel jich v roce 2012 prodal cca 80 a Koncem roku je nahradili boxy 8083. Je to jedno čísilko, ale VELIKÝ ROZDÍL
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dkulda
Příspěvky: 285
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod dkulda » 5 months ago

DarkLogic píše:
dkulda píše: Neni vylouceno ze z duvodu nedostatecne HW vybavenosti cca 10 let stareho boxu nepujde html ani normalne pouzit. ( normalne = svizne ovladani, nacitani epg s pohyb v nem atd.)


To mam vazne zakaznikum, kteri si koupili STB cca. 2 roky nazpet (od Vas), rict, ze maji podle Vas zastaraly box a maji si koupit novy?


jo a kolik takových boxů máte, že jsme tak smělý????
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

DarkLogic
Příspěvky: 1071
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod DarkLogic » 5 months ago

dkulda píše:Ctete spravne??? Pise se tu o boxu Albis 8080, to je takova ta obdoba videorekorderu..(menší VIP 1910) Ten box jsme my nikdy neprodávali a co vím Konektel jich v roce 2012 prodal cca 80 a Koncem roku je nahradili boxy 8083. Je to jedno čísilko, ale VELIKÝ ROZDÍL


Sice čtu správně, ale přesné značení typů v hlavě nenosím. Měl jsem za to, že se bavíme o 8083, netušil jsem, že ještě existuje 8080...moje chyba.
0 x

dkulda
Příspěvky: 285
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod dkulda » 5 months ago

DarkLogic píše:
dkulda píše:Ctete spravne??? Pise se tu o boxu Albis 8080, to je takova ta obdoba videorekorderu..(menší VIP 1910) Ten box jsme my nikdy neprodávali a co vím Konektel jich v roce 2012 prodal cca 80 a Koncem roku je nahradili boxy 8083. Je to jedno čísilko, ale VELIKÝ ROZDÍL


Sice čtu správně, ale přesné značení typů v hlavě nenosím. Měl jsem za to, že se bavíme o 8083, netušil jsem, že ještě existuje 8080...moje chyba.


V poho, presne od toho je tu to forum ne;-), ale strejda google vi vse ;-)...
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

iTomB
Příspěvky: 544
Registrován: 11 years ago

Příspěvekod iTomB » 4 months ago

Verze 3.4.0 a obcasne zakousnuti obrazu a zvuku.

No od posledniho updatu se mi zda, ze se obcas (tak 1x za porad) zakousne obraz i se zvukem. Zakousnuti se zda vzdy stejne. Linka i latence v te dobe ok ...

Zkusim odsledovat graf prutoku.

Tom
0 x

Niky
Příspěvky: 10
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Niky » 4 months ago

Testoval už někdo z vás stream HD low??? Co říkáte na kvalitu obrazu a datový tok? Připadá mi, že je obraz podstatně horší jak SD
0 x

Defender
Příspěvky: 104
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod Defender » 4 months ago

Nabizi se u 4net.tv taky nejaka moznost registrace na hbogo.cz jako pro ostatni poskytovatele IPTV co tam maji vypsany? Nebo je to schovane pod nejakou jinou firmou nez primo 4NET?
0 x

Petr Bačina
Příspěvky: 822
Registrován: 3 years ago
Bydliště: Horní Slavkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 4 months ago

Niky píše:Testoval už někdo z vás stream HD low??? Co říkáte na kvalitu obrazu a datový tok? Připadá mi, že je obraz podstatně horší jak SD


Zkoušel jsem porovnávat "přepínáním" a moc velké rozdíly jsem nezaznamenal... Lehce to poznat je, ale myslím že BFU to nepozná a bude pro něj důležitá značka HD u značky programu. Proti pořádnému ripu s 40Mb bitrate je to "TVHD" pořád srágora a na Soudce Alexandra a Barbaru je to pořád i tak moc pěkné ;-)

Edit: spíš mě štve až s*re jiná věc a to lenost HTML firmware. Původní firmware pro Albise funguje krásně svižně. Ale to HTML? To je jak kdyby byla v boxu 486ka. Přepínání programů, všechny reakce menu atd. pomalé jak šnek. Už vidím jak to nainstaluji ke klientovi a ten mě pošle do řiti, protože je FW proti původnímu pomalá šílenost.
1 x

otak
Příspěvky: 37
Registrován: 2 years ago

Příspěvekod otak » 4 months ago

Petr Bačina píše:Edit: spíš mě štve až s*re jiná věc a to lenost HTML firmware. Původní firmware pro Albise funguje krásně svižně. Ale to HTML? To je jak kdyby byla v boxu 486ka. Přepínání programů, všechny reakce menu atd. pomalé jak šnek. Už vidím jak to nainstaluji ke klientovi a ten mě pošle do řiti, protože je FW proti původnímu pomalá šílenost.


..taky jsme toto řešili, pomohlo nahrát do STB poslední firmware přes USB a pak také v menu nastavit odezvu kláves na nejkratší.
Ono se totiž HTML sice aktualizuje samo přes web, ale jenom platformu, nikoli SDK. A jak jsem tam měl starší SDK (nahranou kdysi s první HTML verzí) a novější HTML tak to bylo peklo.
0 x


Zpět na „IPTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host