4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
KoZLiCeK
Příspěvky: 608
Registrován: 07 dub 2008 10:46
Bydliště: CZ

Re: 4network.tv

Příspěvekod KoZLiCeK » 26 pro 2016 17:30

ptz. na skylinku je to same. Stary film = 4:3 . Nic neobvykleho. :roll:
0 x

susta
Příspěvky: 32
Registrován: 01 bře 2014 15:17

Re: 4network.tv

Příspěvekod susta » 26 pro 2016 18:20

Sorry KoZLiCeK ale je třeba číst u skylinku a dlaších to je naprosto normální na HD programech ale na SD by měl být program v celém obrazu!!! A když už neumíš číst podívej se na screeny od Pintero je tam vidět že je to smrsknuté i na SD kanálech!!!
Navíc má Pintero pravdu v tom že psát cokoliv na noc@ ( jejich tech. podpora ) nemá cenu nikdo nereaguje!
0 x

basty
Příspěvky: 1098
Registrován: 15 pro 2005 16:27
Kontaktovat uživatele:

Re: 4network.tv

Příspěvekod basty » 26 pro 2016 18:40

Je to tak, nemelo by to vypadat tak jak to vypada...
0 x

Defender
Příspěvky: 56
Registrován: 31 říj 2010 16:54

Re: 4network.tv

Příspěvekod Defender » 26 pro 2016 21:01

Koukam tedy temer jenom na HBO, COOL, Fandu a DTX ale posledni dny bez zaseku.

Zaroven kdyz jsem pred vanoci nahlasil opakovani obrazu na NOC tak behem chvile prisla odpoved ze se omlouvaji a vse uz je v poradku. Asi pujde o to jestli je to problem resitelny hned nebo neco dlouhodobeho
0 x

Petr Bačina
Příspěvky: 357
Registrován: 13 lis 2014 18:56
Bydliště: Horní Slavkov
Kontaktovat uživatele:

Re: 4network.tv

Příspěvekod Petr Bačina » 02 led 2017 22:08

No včera opravdu paráda... 30, TŘICET! nefunkčních programů najednou.

Někdy před rokem jsme slyšel od 4networku že si odladí systém, který bude hlídat funkčnost. Hmm :roll: :x

4net, Kulda atd.: Kua, co se děje? Nestíhá HW, konekt, nebo je nahovno SW, či co? Vždyť to už není ani vtipné. To je pomalu každý den něco. Už si před klienty připadám jako totální debil, když se jim musím omlouvat a slibovat nápravu. Přeskakování streamů doteď nevyřešené, stálé výpadky kanálů, zvuku, archív funkční napůl atd. Noc@ reaguje vcelku rychle a většinou problém vyřeší, ale už mě fakt nebaví to pořád řešit.
1 x
Jsme malý ISP, ale snažíme se svou práci dělat co nejlépe to jde ;-)
http://www.lajsinet.cz/ - Horní Slavkov

Uživatelský avatar
pcwifi
Příspěvky: 2630
Registrován: 15 bře 2008 14:39
antispam: Ano
Bydliště: Brnensko

Re: 4network.tv

Příspěvekod pcwifi » 02 led 2017 22:30

velka omluva, ale panove... ze vas to bavi, servirovat lidem takove poloprodukty. Me by utrhli hlavu a to i doslova, neni nad nervniho cloveka :lol: Nekdo neco proste nevychytal, asi se myslelo, ze lidi bude min a ono jich je 10x vic a neco nam nestiha a tak ladime za chodu, nebo nevim co. Me se zamlouva www.lepší.tv ve smyslu, ze konecne nekdo kdo ma rozum a pouzil H.265, takze to jede na kazdem lehce slusnem spojeni. Ale co si clovek neotestuje, tak tomu radej neverit. Ted sem resil servis skeneru Canon za 10 litru, super pristup, samy odkladani a ani po 39 dnech nemam ani love ani skener. Az se neco podela, az se ma projevit podpora/servis, pak se ukaze solidnost firmy.
0 x
RB / x86 + RoS only. Patere Ray 11/17, UBNT 10 (docasne ), PtP + AP = 5G Mikrotik
2,4Ghz jen domů, venku 5Ghz.
Optiku si teprv ocuchavam tak se nedivte mym dotazum, taky nikdo nevypadl z optickeho hnizda zacatecniku moudry

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 4265
Registrován: 08 kvě 2007 22:00

Re: 4network.tv

Příspěvekod honzam » 03 led 2017 10:27

Pane Kulda, plánujete v budoucnu také použít H.265 ? Když koukám na lepsi.tv a na HD programy stačí "prý jen 3Mbity", to se mě jeví jako dost velká výhoda
0 x

basty
Příspěvky: 1098
Registrován: 15 pro 2005 16:27
Kontaktovat uživatele:

Re: 4network.tv

Příspěvekod basty » 03 led 2017 11:30

A k tomu funkcni multibitrate a nemusely být mozna ty problémy.
Pozorovali jsme na sledovánítv kolem silvestra nárůst toku o 100%. Dovedu si představit co to muselo udělat u vás. Škoda je i té cdnky ktera nedává v malem počtu cenově smysl. I ta mohla celkove ušetřit mrdu kapacit bez investic.
0 x

Petr Bačina
Příspěvky: 357
Registrován: 13 lis 2014 18:56
Bydliště: Horní Slavkov
Kontaktovat uživatele:

Re: 4network.tv

Příspěvekod Petr Bačina » 05 led 2017 09:32

Je "super", že pokud se jedná o pozitivní reakce, tak pan Kulda reaguje v tomto vlákně hned. Ale jak napíšu kritiku, nebo kritický dotaz, tak se odpovědi nedočkám.
0 x
Jsme malý ISP, ale snažíme se svou práci dělat co nejlépe to jde ;-)
http://www.lajsinet.cz/ - Horní Slavkov

beny-dka
Příspěvky: 17
Registrován: 07 črc 2013 00:49

Re: 4network.tv

Příspěvekod beny-dka » 08 led 2017 21:12

Dobrý večer

Mám dotaz co používáte za routery na připojení klientů s linkou vyšší jak 100 Mbit, u OTT je vcelku jedno ale u multicastu to teď budu muset řešit , klienti co u nás mají IPTV na multicastu chtějí linky vyšší.
Testoval jsem NETIS s 1Gbit ale narazil jsem na problém s připojením přes ppoe, pokud použiju statickou ip adresu tak to jakš takš běhá ale na ppoe se ztrácejí data nenačítá to stránky nebo dlouho trvá načtení webu.

Děkuji za radu
Beneš
0 x


Zpět na “IPTV”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host