sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 2427
Registrován: 4 years ago

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Gemb » 3 months ago

TTcko píše:já bych všechny ty wifi úplně zakázal...

A telefon si pripojim ethernetom co...
0 x

JCltm
Příspěvky: 110
Registrován: 4 months ago

Příspěvekod JCltm » 3 months ago

Gemb píše:A telefon si pripojim ethernetom co...

Není problém, u Androidu stačí koupit obyč USB síťovku od Realteku a OTG adaptér. I na USB 2.0 to dá 300/300 :smile:
Minimálně jako perfektně přenosná diagnostika je to super. Jak to je u jablíčka netuším.
1 x

Uživatelský avatar
pcwifi
Příspěvky: 2969
Registrován: 11 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Brnensko

Příspěvekod pcwifi » 3 months ago

obdivuji idiocii NordicTel, kdy maj v nabidce pro TV STB prave i s Wifi...

edit : beru zpet, uz tam maj jen verzi s ETH :upside_down:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... budoucnost bezdrátových sítí je jen mimo venek, kdo doteď nezačal s budováním optických sítí, půjde do 4 let pod drn ( do konce r. 2021) i diky 3,7Ghz u velkych operatoru

Uživatelský avatar
Myghael
Příspěvky: 1351
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod Myghael » 3 months ago

JCltm píše:
Gemb píše:A telefon si pripojim ethernetom co...

Není problém, u Androidu stačí koupit obyč USB síťovku od Realteku a OTG adaptér. I na USB 2.0 to dá 300/300 :smile:
Minimálně jako perfektně přenosná diagnostika je to super. Jak to je u jablíčka netuším.


Jablíčko nemám, ale i tam to půjde stejně jako u androida se zakázanou podporou ethernetu v kernelu (nemalá část telefonů na trhu) - prostě vezmeš Wi-Fi router, patchcord a powerbanku. Ale to už jdeme off-topic.

Pravdou je, že 99 % stížností na funkčnost IPTV u nás vyřeší napojení boxu či SmartTV na kabel místo Wi-Fi, i tehdy, je-li Wi-Fi router hned vedle. A je jedno, jestli maji sledovanitv.cz nebo 4net od nás, či O2TV nebo cokoliv jiného odjinud.
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

Uživatelský avatar
okoun
Příspěvky: 6484
Registrován: 10 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Mordor

Příspěvekod okoun » 3 months ago

největší prudiči jsou ti co si koupí na vlastní pěst nějakou televizi noname čína s Andoridem aby co nejvíce ušetřili, ne Android TV! nainstalují si aplikaci TV samozřejmě po wifi jak jinak, jsme přeci v bezdrátové době, no a potom neustále reklamují jak jim to padá a jak je to horozné....
1 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pepulis
Příspěvky: 1387
Registrován: 14 years ago
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepulis » 2 months ago

thunder.m píše:
pepulis píše:
helapc píše:Tohle nevim, ale ptal jsem se jich jaké mají zkušenosti s aplikací v TV verzus box. Dle mých zkušeností to na boxu chodilo líp, až teď s android TV se to na TV zlepšilo.
Sledování tvrdí, že to bude na TV vždy kvalitnější, protože je to odladěno na konkrétní model.


Jake mate prosim zkusenosti s AndroidTV settopboxem. Psal jsem na podporu sledovanitv ca pred 14 dny a zatim zadna odpoved. Box mi prijde nestabilni, dost casto mi zatuhne, popr. se zacne sekat obraz, jakmile prepnu kanal na jiny. Musim box vytahnout z elektriky a pak zas jede vse ok. Nebo uplne zatuhne ovladani. Obraz jede, ale nemuzu prepnout kanal na jiny a ani vyjet do menu s nabidkou programu (youtube apod.), pritom ledka na settopboxu pri stistknuti tlacitek reaguje (blika). Samozrejme to muze byt chyba jenom v tom jednom konkretnim kuse, kdo vi. Box jsem zkousel i resetovat do tovarniho nastaveni a nic se nezmenilo. Aplikace je aktualizovana. Mam pocit, ze box jel nejlepe ihned po zakoupeni (12/2018) a zacal postupne vykazovat problemy od aktualizaci kolem Vanoc. Sice pribyvaji nove funkce, ale ty jsou me ukradene, pokud neni box stabilni. Jak to mate prosim vy? Lezi mi doma vice AndroidTV boxu a zatim je radeji lidem nedavam. Diky za poznatky.


ATV box má nějaké mouchy, v tuto chvíli už jen dotahujeme aktualizaci na Android 9 Pie, jsou tam 4 menší bugy které ještě výrobce řeší, očekávám že během příštího týdne spustíme aktualizaci, mělo by to některé problémy řešit, půjde o verzi 9.4.8 (místo stávající 8.2.12), je to pro nás nový produkt a výrobce není schopen dostatečně rychle opravovat hlášené problémy, věřím že se to postupně během roku zlepší, aktuální verze naší aplikace 1.5.2 by měla být už také stabilní, vznikly tam nějaké problémy při přidání náhledů v listopadu a nějaké další v lednu, toto už by mělo být vyřešené právě ve výše uvedené verzi a FW.

+ Box ATV i AOSP se dá vypnout delším podržením t zadna nPOWER na ovladači
+ Když budete chtít můžeme vám zaslat aktualizovaný FW 9.4.7, který už ve firmě intenzivně testujeme a měl by mít minimálně vyřešené problémy s DHCP
+ Všechny boxy ATV je možné zaslat k nám abychom je v případě že se vám box nelíbí přeflashovali na AOSP variantu (bez Google Play), obráceně to bohužel nejde, získáte tak výhodu BT ovladače a 2G RAM, ale přijdete o Android TV systém
+ Postupně se snažíme o certifikaci Netflixu

Omlouvám se za to že to má takové porodní bolesti, produkt jsme uvedli na trh v listopadu 2018 a do konce dubna bychom ho chtěli mít bez zásadních nešvárů.



Dobry den, jak to prosim vypada s aktualizaci? Od 17.4.2019 zadna nevysla, aspon ne na mem boxu. Je mozne ziskat neoficialni update? Dekuji za info. V pripade pozadavku Vam napisi primo email, zalezi na Vas.
0 x

-vpa
Příspěvky: 2
Registrován: 5 months ago

Příspěvekod -vpa » 2 months ago

Já čekám na OTA aktualizaci od prosince, takže v pohodě. V emailech dostávám pokaždé jiné odpovědi. Když argumentuji předchozím emailem, jo vlastně tak je to takhle, máte pravdu. Z Číny se boxy taky nedají skoro nikdy aktualizovat a tenhle na tom bude podobně. Trošku naděje zůstává, ale už jsem se smířil, že to byla lež.
0 x

tomasik
Příspěvky: 154
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod tomasik » 2 months ago

mužete mě prosím někdo nakopnout, jak dostat sledovanitv (firmware) do boxu Arrise VIP 4302 od Tmobilu ? U té VIP 1113 mě to šlo, ale zde zatím nikoliv. Díky Tom
0 x

basty
Příspěvky: 2166
Registrován: 13 years ago
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 2 months ago

Myslim, ze je potreba si pohrat s DNSkama a podvrhnout, ale myslim, ze i tak to nepujde, ze to ma t-mobile zakorenen vice pujde to sloziteji.
0 x

Uživatelský avatar
svestka
Příspěvky: 1383
Registrován: 9 years ago
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 2 months ago

tomasik píše:mužete mě prosím někdo nakopnout, jak dostat sledovanitv (firmware) do boxu Arrise VIP 4302 od Tmobilu ? U té VIP 1113 mě to šlo, ale zde zatím nikoliv. Díky Tom

jde to, stačí přepsat url na boot file. někde na webu sledovanitv je na to navod, tusim v sekci pro ISP
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

basty
Příspěvky: 2166
Registrován: 13 years ago
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 2 months ago

u 4203 neni pristupne boot menu
0 x

hocimin1
Příspěvky: 1181
Registrován: 12 years ago
Bydliště: Náchod

Příspěvekod hocimin1 » 2 months ago

a nefunguje ani nastavit si DHCP options na routeru mikrotik a udelat reset 4302 a on si stahne FW ?

/ip dhcp-server option add name=sledovanitv_test code=43
value=0x0105332c362c330205332c362c336401003c13626f6f742e736c65646f76616e6974762e637a3d0200503e010a3f0103
0 x

tulo
Příspěvky: 116
Registrován: 11 years ago

Příspěvekod tulo » 1 month ago

AKo to riešiť? Mám zákazníka z vlastným TV Samsung. Minulý týždeň zapol appku tá sa spustí a po cca 10 sekundách "spadne". Aplikácia je tam zabudovaná od predaja preto mi napíše, že sa nedá odstrániť a tým ani znovu nainštalovať. Reset telky do výrobných nastavení nepomohol spraví to to isté. Aktualizácia appky nie je, firmwaru televízora tiež žiadny nový.

Sral by som na to, ale je to stará pani, ktorá to nevyrieši nijako a jej nejde telka takže som vlastne na chybe ja ......
0 x

Uživatelský avatar
svestka
Příspěvky: 1383
Registrován: 9 years ago
antispam: Ano

Příspěvekod svestka » 1 month ago

To je snad chyba sledovanitv, ne tvoje, tak kontaktuj podporu
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

tomasik
Příspěvky: 154
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod tomasik » 1 month ago

Ano tohle funguje a bezi to.

hocimin1 píše:a nefunguje ani nastavit si DHCP options na routeru mikrotik a udelat reset 4302 a on si stahne FW ?

/ip dhcp-server option add name=sledovanitv_test code=43
value=0x0105332c362c330205332c362c336401003c13626f6f742e736c65646f76616e6974762e637a3d0200503e010a3f0103
0 x


Zpět na „IPTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host