sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Uživatelský avatar
okoun
Příspěvky: 4572
Registrován: 01 čer 2009 17:41
antispam: Ano
Bydliště: Mordor

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod okoun » 15 pro 2016 13:49

Cheprer píše:
okoun píše:ano keš paměť může za spousta problémů, proto používám ty motroly a nové samsungy, ty staré právě mají problémy popisované zde to samé u toho androidu... Motorala mi jede fakt velmi dobře...


Okoune jaky motyky pouzivas, mě tvrdily ze motyky nejdou a tech mam taky tri prdelky.



je to motorka vip1113
0 x
Bohužel kouzlo regionálních ISP pomalu, ale jistě mizí, pač se ISP požírají vzájemně, tedy díky akvizicím se opět buduje jen několik nejsilnějších hráčů. Tedy ano neprodávejte!!!

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3133
Registrován: 13 bře 2011 21:02

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod midnight_man » 15 pro 2016 19:18

motorola vip 1113 = aris nie?


Dnes prišlo vyjadrenie od podpory..zevraj pri arisoch je problem s bufferom a aktualne sa to rieši. Navrhli skusit zatial androidy ( a to sme zacali pouzivat arisi lebo zevraj androidy to nestihali). Robi vam to aj na androidoch?

Problem je ten ze arisom vypadava traffic....sedite za live grafom pri MK...aris ide 5,4mbps...naraz diera 0.....potom 8mbps.....a takto to ide dalej, nema to kontinualny traffic...pritom pingy idu bez problemov.
0 x

Orel005
Příspěvky: 402
Registrován: 27 pro 2010 17:32

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Orel005 » 15 pro 2016 19:30

midnight_man píše:motorola vip 1113 = aris nie?


Dnes prišlo vyjadrenie od podpory..zevraj pri arisoch je problem s bufferom a aktualne sa to rieši. Navrhli skusit zatial androidy ( a to sme zacali pouzivat arisi lebo zevraj androidy to nestihali). Robi vam to aj na androidoch?

Problem je ten ze arisom vypadava traffic....sedite za live grafom pri MK...aris ide 5,4mbps...naraz diera 0.....potom 8mbps.....a takto to ide dalej, nema to kontinualny traffic...pritom pingy idu bez problemov.

Úplně stejne měření, jen za androidem.
0 x
http://www.orelsoft.cz / Jediny ISP s HI-TECH servery bez instalacnich poplatku ve stredni Evrope.
Napriklad: 64 jader, 256 GB ram, 4x600 GB SAS 15k, 1 Gbps pripojeni za 14 000,- Kc / mesicne vc. dph.

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3133
Registrován: 13 bře 2011 21:02

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod midnight_man » 15 pro 2016 19:45

ach....
0 x

Uživatelský avatar
okoun
Příspěvky: 4572
Registrován: 01 čer 2009 17:41
antispam: Ano
Bydliště: Mordor

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod okoun » 15 pro 2016 20:05

midnight_man píše:motorola vip 1113 = aris nie?


Dnes prišlo vyjadrenie od podpory..zevraj pri arisoch je problem s bufferom a aktualne sa to rieši. Navrhli skusit zatial androidy ( a to sme zacali pouzivat arisi lebo zevraj androidy to nestihali). Robi vam to aj na androidoch?

Problem je ten ze arisom vypadava traffic....sedite za live grafom pri MK...aris ide 5,4mbps...naraz diera 0.....potom 8mbps.....a takto to ide dalej, nema to kontinualny traffic...pritom pingy idu bez problemov.


to není možné, jsem asi za dvouma wifinama jedu ten plnej HD stream což má cca 13Mb a žádný problém, toto mi fakt hlava nebere...
0 x
Bohužel kouzlo regionálních ISP pomalu, ale jistě mizí, pač se ISP požírají vzájemně, tedy díky akvizicím se opět buduje jen několik nejsilnějších hráčů. Tedy ano neprodávejte!!!

Orel005
Příspěvky: 402
Registrován: 27 pro 2010 17:32

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Orel005 » 15 pro 2016 20:13

midnight_man píše:ach....

Já jen nerozumím, proč nemůže fungovat ten setobox jako aplikace v mobilu. Vcem je to jine ? V telefonu mi TV funguje vždy a to i na slabém mobilním signalu s vysokým pingem. Tam buffer funguje dobre. Proč to samé nemůže být v aplikaci. O co telefon muze byt vykonejsi nez arris nebo android box.
0 x
http://www.orelsoft.cz / Jediny ISP s HI-TECH servery bez instalacnich poplatku ve stredni Evrope.
Napriklad: 64 jader, 256 GB ram, 4x600 GB SAS 15k, 1 Gbps pripojeni za 14 000,- Kc / mesicne vc. dph.

net.work
Příspěvky: 2740
Registrován: 19 bře 2006 13:54
Kontaktovat uživatele:

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod net.work » 15 pro 2016 20:45

kolik má takovej box RAMky a jak rychlou? Řek bych že mobil/PC na tom bude mnooohem lepe.
0 x
Jan Ptáček

Uživatelský avatar
okoun
Příspěvky: 4572
Registrován: 01 čer 2009 17:41
antispam: Ano
Bydliště: Mordor

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod okoun » 15 pro 2016 23:53

Orel005 píše:
midnight_man píše:ach....

Já jen nerozumím, proč nemůže fungovat ten setobox jako aplikace v mobilu. Vcem je to jine ? V telefonu mi TV funguje vždy a to i na slabém mobilním signalu s vysokým pingem. Tam buffer funguje dobre. Proč to samé nemůže být v aplikaci. O co telefon muze byt vykonejsi nez arris nebo android box.


nu já si myslím že u mě na těch motorkách to funguje přesně tak, je to velmi málo citlivé na jakýkoli výpadek, fakt si nemohu stěžovat...
0 x
Bohužel kouzlo regionálních ISP pomalu, ale jistě mizí, pač se ISP požírají vzájemně, tedy díky akvizicím se opět buduje jen několik nejsilnějších hráčů. Tedy ano neprodávejte!!!

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3133
Registrován: 13 bře 2011 21:02

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod midnight_man » 19 pro 2016 09:59

Bola slubena nejaka naprava z ich strany, zevraj tie motorky nemaju dost bufferu....uvidime
0 x

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3133
Registrován: 13 bře 2011 21:02

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod midnight_man » 07 led 2017 11:21

Tak ako vam to chodi? Celkom sa to zlepsilo u nas..menej vypadkov...sekne len obcas. Oproti minulemu roku sa to dost zlepsilo..

Avšak na taku ANTIK TV to zatial nema....co tu mam STB od antiku, ten som este nevidel sa zaseknut. Dokonca ani pri 10 sekundovom vypadku pripojenia (vytiahnuty lan kabel)
0 x

Uživatelský avatar
Myghael
Příspěvky: 531
Registrován: 16 pro 2011 21:14

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Myghael » 07 led 2017 15:52

Každý druhý den se zasekne jeden kanál tak, že jede pořád dokola cca. 20 sekund smyčka, pokaždé jiný kanál, třeba předevčírem Dajto. Ale to už neřeším, sledovanitv.cz je prostě takové.
1 x
Si vis pacem, para bellum.

Uživatelský avatar
pcwifi
Příspěvky: 2519
Registrován: 15 bře 2008 14:39
antispam: Ano
Bydliště: Brnensko

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod pcwifi » 08 led 2017 08:40

ma nekdo ozkousenou ou tů tývý / tý mobajl ? ja co znam lidi co to maj, tak nemuzou rict ani popel, nestoji to 2 kila ale jede to dokud jede internet. Jedine minus je nenazrane H.264, uz by to chtelo H.265. Prijde mi ze zbytek jsou tezce pokusujici amateri / kterym neco nestiha a dle toho se tak sluzba i chova.
2 x
RB / x86 + RoS only. Patere Ray 11/17, UBNT 10 (docasne ), PtP + AP = 5G Mikrotik
2,4Ghz jen domů, venku 5Ghz.
Optiku si teprv ocuchavam tak se nedivte mym dotazum, taky nikdo nevypadl z optickeho hnizda zacatecniku moudry

basty
Příspěvky: 1143
Registrován: 15 pro 2005 16:27
Kontaktovat uživatele:

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod basty » 08 led 2017 09:03

zrovna tohle srovnavat... :) ano je to nekde jinde...
0 x

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3133
Registrován: 13 bře 2011 21:02

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod midnight_man » 08 led 2017 09:37

Myghael píše:Každý druhý den se zasekne jeden kanál tak, že jede pořád dokola cca. 20 sekund smyčka, pokaždé jiný kanál, třeba předevčírem Dajto. Ale to už neřeším, sledovanitv.cz je prostě takové.
U nas ok...ale tie slucky sa obcas stanu to ano...aky box?
0 x

Uživatelský avatar
Myghael
Příspěvky: 531
Registrován: 16 pro 2011 21:14

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Myghael » 08 led 2017 14:17

Ten android přímo od nich. Jak říkám, už to nemá smysl řešit, na tom pořád něco nefunguje. Evidentně se to snaží řešit, protože po každé aktualizaci se něco spraví a něco jiného rozdrbe, takže jim věřím, že to odladí dřív než ten box chcípne na bezolovnatou pájku. :D
0 x
Si vis pacem, para bellum.


Zpět na “IPTV”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti