RB2011

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5351
Registrován: 12 years ago

Re: RB2011

Příspěvekod honzam » 6 years ago

Peyrak píše:tuší někdo co má být za funkcionality na tom místě pro RJ45 co je označen EXT I/O ????

Nic takového tam nevidím. Kde to přesně je?
0 x

Peyrak
Příspěvky: 1578
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod Peyrak » 6 years ago

na desce vzadu vedle jacku pro napájení, na plechový pixle je na to připravenej prostřih na vylomení
0 x

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5351
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod honzam » 6 years ago

Už jsem to našel. Skoro bych řekl že to je příprava na sériovou konzoli nebo něco takového.
Zároveň je tam i příprava pro napájecí svorkovnici
Přílohy
port.jpg
port.jpg (48.48 KiB) Zobrazeno 1063 x
0 x

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3643
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod midnight_man » 6 years ago

ako dostanem RB2011 so SFP portom do racku? je na to daky kit?

mate niekto overene ale SFP tam idu? :)
0 x

Rudolf Dvořák
Příspěvky: 421
Registrován: 9 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rudolf Dvořák » 6 years ago

midnight_man píše:ako dostanem RB2011 so SFP portom do racku? je na to daky kit?

mate niekto overene ale SFP tam idu? :)


Nikde jsem nenašel rakmount kit, nevíte o tom někdo?
0 x

Peyrak
Příspěvky: 1578
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod Peyrak » 6 years ago

teprve bude ke koupi racková verze, bylo to v posledním newsletteru
0 x

Uživatelský avatar
Tomáš Břinčil
Moderátor
Příspěvky: 649
Registrován: 7 years ago
antispam: Ano
Bydliště: /dev/null
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 6 years ago

Peyrak píše:tuší někdo co má být za funkcionality na tom místě pro RJ45 co je označen EXT I/O ????

CISCO kompatibilní konzole.
0 x

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5351
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod honzam » 6 years ago

myslíš asi tuto verzi http://routerboard.com/RB2011L-RM
0 x

mpcz
Příspěvky: 2569
Registrován: 13 years ago

Příspěvekod mpcz » 6 years ago

Rudolf Dvořák píše:
midnight_man píše:ako dostanem RB2011 so SFP portom do racku? je na to daky kit?

mate niekto overene ale SFP tam idu? :)


Nikde jsem nenašel rakmount kit, nevíte o tom někdo?


Zdravím,

myslíš něco takového + SFP nebo podobného?

Obrázek

mpcz, 21/08/2012
Přílohy
Picture0013.jpg
Picture0013.jpg (14.44 KiB) Zobrazeno 1063 x
0 x

lukic
Příspěvky: 63
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod lukic » 6 years ago

ano presne taky 19" case pre model s SFP modulom potrebujem :) Rozmyslal som si ho vyvrtat z nejakeho optoboxu alebo stareho nefnkcneho switchu, ale ak to niekto v CZ vyrabate, ak sup sem s cenou a eshopom ;)


Inak RB2011-LS mame a zere to zatial vsetky SFP cisco kompatibilne z alternetivo.cz aj TPLinky z inych webshopov.
0 x

Uživatelský avatar
Tomáš Břinčil
Moderátor
Příspěvky: 649
Registrován: 7 years ago
antispam: Ano
Bydliště: /dev/null
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 6 years ago

0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5351
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod honzam » 6 years ago

i verze s SFP a LCD bude racková
Přílohy
uas.jpg
uas.jpg (112.98 KiB) Zobrazeno 1063 x
0 x

hafieror
Příspěvky: 595
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod hafieror » 6 years ago

lukic píše:Inak RB2011-LS mame a zere to zatial vsetky SFP cisco kompatibilne z alternetivo.cz aj TPLinky z inych webshopov.


I něco 100vkovýho? My zkusili dva typy a nezkouslo je to, ale nemám typ.
0 x

mpcz
Příspěvky: 2569
Registrován: 13 years ago

Příspěvekod mpcz » 6 years ago

lukic píše:ano presne taky 19" case pre model s SFP modulom potrebujem :) Rozmyslal som si ho vyvrtat z nejakeho optoboxu alebo stareho nefnkcneho switchu, ale ak to niekto v CZ vyrabate, ak sup sem s cenou a eshopom ;)


Inak RB2011-LS mame a zere to zatial vsetky SFP cisco kompatibilne z alternetivo.cz aj TPLinky z inych webshopov.


Zdravím,
máme case na RB2011-ky všechny modely skladem. Včetně zakázkových na cokoliv. Jinak zastoupení SK máme v Martině.
Pošli prosím SS, jestli bys cokoliv potřeboval.
Děkuji.
mpcz, 02.09.2012
0 x

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3643
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod midnight_man » 6 years ago

mpcz, Martin? Čo tam? Aka firma? na co sa zameriavate? je to kusok od nas.
0 x


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti