v6.0 compliance test

Návody a problémy s konfigurací.
rado3105
Příspěvky: 2098
Registrován: 27 pro 2008 16:58

v6.0 compliance test

Příspěvekod rado3105 » 08 led 2017 16:32

Vo v6.0 som stiahol cfg..zmenil country code na 511, po nabehnuti zariadenia sa to sprava ako compliance..nie je tam teraz argentina ako vo v8..ale


08Jan2017_16-32-09.jpg
08Jan2017_16-32-09.jpg (10.11 KiB) Zobrazeno 788 x


neviete ci to je compliance? skusal to niekto?
0 x

rado3105
Příspěvky: 2098
Registrován: 27 pro 2008 16:58

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod rado3105 » 08 led 2017 16:44

Takze po zmene nastaveni je potrebne vybrat krajinu. Vybral som aj Arubu, aj Chille a je tam na ap DFS wait...uz to nie je mozne obist, tuto verziu v6.0?
0 x

Uživatelský avatar
dubrma
Příspěvky: 309
Registrován: 25 pro 2010 13:35

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod dubrma » 08 led 2017 17:36

Nemám s tím problém

1.JPG
1.JPG (8.38 KiB) Zobrazeno 735 x

2.JPG
2.JPG (16.28 KiB) Zobrazeno 735 x
0 x
Je mi jedno co mám v síti, ale musí to jet...

KoZLiCeK
Příspěvky: 489
Registrován: 07 dub 2008 10:46
Bydliště: CZ

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod KoZLiCeK » 08 led 2017 18:45

rado3105 píše:Vo v6.0 som stiahol cfg..zmenil country code na 511, po nabehnuti zariadenia sa to sprava ako compliance..nie je tam teraz argentina ako vo v8..ale


08Jan2017_16-32-09.jpg

neviete ci to je compliance? skusal to niekto?

Neni lepsi stahnout fw s CT rovnou.
0 x

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3133
Registrován: 13 bře 2011 21:02

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod midnight_man » 08 led 2017 21:35

potrebujete script cez SSH:

touch /etc/persistent/ct
save
reboot


potom stiahnut cfg a na 2 miestach zmenit country code na 511.

pekne sa tam ukaze compliance
1 x

Gemb
Příspěvky: 373
Registrován: 30 kvě 2015 13:17

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod Gemb » 08 led 2017 22:15

Funguje v pohode, upravil som to v 5.6.9 cs verzii, nasledne nahral 6.0 a funguje stale 8)
ct.png
0 x

rado3105
Příspěvky: 2098
Registrován: 27 pro 2008 16:58

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod rado3105 » 11 led 2017 16:51

midnight_man píše:potrebujete script cez SSH:

touch /etc/persistent/ct
save
reboot


potom stiahnut cfg a na 2 miestach zmenit country code na 511.

pekne sa tam ukaze compliance



neriesi to niekto hromadne? menite to aj na klientoch, ci len na apeckach?
0 x

Gemb
Příspěvky: 373
Registrován: 30 kvě 2015 13:17

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod Gemb » 11 led 2017 19:21

Zalezi co od toho ocakavas, ak len vypnut DFS, tak by malo stacit uprava na AP. (tj vypnute DFS za pomoci CT) Avsak ak potrebujes ist aj mimo kanaly nez je indoor a outdoor pasmo u nas, tak urcite treba spustit CT aj na kliosoch a spravit si vlastny scan list. Niekde to nieje absolutne potrebne a 5 vacsich firiem sa voslo v pohode do indooru aj outdooru...teraz som v inom kraji a je tu cca 10 firiem...a zabrate je aj vsetko pomimo :lol: 5050, 5800 ci zo stredu 5400 je uplne bezne 8)
0 x

Uživatelský avatar
midnight_man
Příspěvky: 3133
Registrován: 13 bře 2011 21:02

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod midnight_man » 07 úno 2017 11:38

neodporucam moc APCka mimo kanalovania...lebo si na Vás môže krajsky štatny dohlad pekne zgustnut. na klientoch Slovakia, na AP compliance...ale vybrat SLovakia kanal.
0 x

Gemb
Příspěvky: 373
Registrován: 30 kvě 2015 13:17

Re: v6.0 compliance test

Příspěvekod Gemb » 07 úno 2017 19:56

Lenze, ak spustim CT len na AP tak okrem DFS mi to nic nepomoze. Ja tie kanaly mimo proste potrebujem :lol: Stejne to tu ma kazdy tak, Viktor podla mna ty vies najlepsie co je to 5Ghz dzungla :lol:
0 x


Zpět na “Konfigurace”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host