vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Uživatelský avatar
Salamander
Příspěvky: 83
Registrován: 3 years ago

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Salamander » 3 weeks ago

whef píše:No tenhe alobal právě ne, už je modernější jak koukám.
Tak tedy jen odkaz.
https://youtu.be/Jv7Nyg8Py_w
Tady je i video, jak to měřili na Tp-linku, to schválně pak zkusím, i když nemám přesný měrák.
https://youtu.be/_ZCtw25nd-Q
Taky zkusím i 5 Ghz.


Tady to merili hodne presnym merakem :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=eJJENB1UsIU
1 x

Uživatelský avatar
TTcko
Příspěvky: 490
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod TTcko » 3 weeks ago

Salamander píše:
whef píše:No tenhe alobal právě ne, už je modernější jak koukám.
Tak tedy jen odkaz.
https://youtu.be/Jv7Nyg8Py_w
Tady je i video, jak to měřili na Tp-linku, to schválně pak zkusím, i když nemám přesný měrák.
https://youtu.be/_ZCtw25nd-Q
Taky zkusím i 5 Ghz.


Tady to merili hodne presnym merakem :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=eJJENB1UsIU


ROFL ...
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1949
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 3 weeks ago

Nechapem ako je mozne, ze UPC wifi free vysiela aj mimo pasmo ? Je tam 80MHz kanal ale zacina to na 5460 co je mimo....pochybujem, ze by uzivatel modifikoval daco v tom modeme.
upcwififree.png
upcwififree.png (59.87 KiB) Zobrazeno 2010 x
1 x

dagus
Příspěvky: 1128
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod dagus » 3 weeks ago

Podle barvy to vypadá na 5500+80mhz ale grafika to znázornila 5500+-40mhz. Podle mě to na 5460 nejde. Ale jinak je tam překvapivě obsazeno kolem 5400
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1949
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 3 weeks ago

dagus píše:Podle barvy to vypadá na 5500+80mhz ale grafika to znázornila 5500+-40mhz. Podle mě to na 5460 nejde. Ale jinak je tam překvapivě obsazeno kolem 5400

No takych UPC wifi free som nasiel po meste hafo a vacsina je ich na 5500 /80MHz - resp aspon to tak ukazuje v UBNT.
Prekvapivo obsadene okolo 5400 ? :D :D :D U nas uplne bezne....5400 su najoblubenejsie freq, pretoze su vzdy volne :D
0 x

Matess
Příspěvky: 241
Registrován: 5 years ago

Příspěvekod Matess » 3 weeks ago

a jak 5400 resite s CTU? jak neco nemame kde to ma byt, tak hned putuje dotaz a nasledna pokuta. Uz si na to davame pozor jak svina.
0 x

kure05
Příspěvky: 788
Registrován: 7 years ago

Příspěvekod kure05 » 3 weeks ago

A 60GHz ČTÚ řeší? Nevím o jediným případu...
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1949
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 3 weeks ago

Matess píše:a jak 5400 resite s CTU? jak neco nemame kde to ma byt, tak hned putuje dotaz a nasledna pokuta. Uz si na to davame pozor jak svina.

U nas neni CTU ale TUSR a ti neriesia nic uz roky...vidis aky sken som sem postol. taky sken je +- vsade. Ja osobne ladim co najlepsie sa da aj ked niekedy za cenu rusenia. Niektore firmy zas nestracaju cas laborovanim a pustia to tam kde je cisto a to je na 5400 skoro vzdy. Ja chodim len po 5470MHz (kraj kanala) tak ako je pisane v sprave freq pasma, aj ked pri nastaveni slovakia sa da ist len pod 5490, jeden kanal tu este vzdy je :D 5480 /20MHz, neriesim to, ze sa to neda nastavit v country slovakia....nastavim to tam inak...ale splnim to co je pisane. Prism ma dost ostry kanal, to im musi stacit.
Predpokladam, ze jeden z dovodov preco tak rychlo zmizol UBNT Rocket 5AC PtMP pre nas trh bol ten, ze by si UBNT srala do vlastneho hniezda. Na tomto Rockete sa neda ist nijakym sposobom nizsie nez 5470MHz, takze ani indoory by nesli :D Nastastie mame len jeden taky...
0 x

Uživatelský avatar
okoun
Příspěvky: 5940
Registrován: 9 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Mordor

Příspěvekod okoun » 3 weeks ago

Matess píše:a jak 5400 resite s CTU? jak neco nemame kde to ma byt, tak hned putuje dotaz a nasledna pokuta. Uz si na to davame pozor jak svina.


zvláštní toto čtu nikdy moc neřešilo jelikož to v praxi nic neničí na rozdíl od 5100-5300 co já vím, jinak asi je to už důsledek nasranosti ČTU :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1949
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 3 weeks ago

Vianocna akcia na satelit :D
IMG_20180710_150630.jpg
IMG_20180710_150630.jpg (113 KiB) Zobrazeno 889 x
0 x

Uživatelský avatar
pcwifi
Příspěvky: 2896
Registrován: 11 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Brnensko

Příspěvekod pcwifi » 3 weeks ago

uz sem zazil podobne situace, kdy na RD byli 2 paraboly uplne vedle sebe, mirene na stejnou pozici. S dotazem proc nemaj jednu s vicevystupovym LNB prisla ta nejtupejsi odpoved: aby me nekradli signal. Ale na takovych bytovkach jednoznacne nejaky spolecny rozvod... je to masakr no :upside_down:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... budoucnost bezdrátových sítí je jen mimo venek, kdo doteď nezačal s budováním optických sítí, půjde do 4 let pod drn ( do konce r. 2021) i diky 3,7Ghz u velkych operatoru

george.tu
Příspěvky: 117
Registrován: 11 years ago

Příspěvekod george.tu » 2 weeks ago

pcwifi píše:uz sem zazil podobne situace, kdy na RD byli 2 paraboly uplne vedle sebe, mirene na stejnou pozici. S dotazem proc nemaj jednu s vicevystupovym LNB prisla ta nejtupejsi odpoved: aby me nekradli signal. Ale na takovych bytovkach jednoznacne nejaky spolecny rozvod... je to masakr no :upside_down:


společný rozvod by musel jít ze společných peněz a to nikdo nechce, když si může pořídit každý jednotlivě vlastní satelit komplet na klíč s úvazkem na 24 měsíců za 1 Kč... pak to takhle dopadá...
0 x

Uživatelský avatar
reset
Příspěvky: 2911
Registrován: 11 years ago
Bydliště: intERnet

Příspěvekod reset » 2 weeks ago

satelit neni wifi nebo tv antena , spolecny rozvod pro satelit jsem jeste nikde nevidel , rozbocovace sice jsou ale nedoporucuji se ma to i pak svoje omezeni
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Peyrak
Příspěvky: 1571
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod Peyrak » 2 weeks ago

???

Multiswitch je to co je na treba a bezne se to pouziva.
0 x

Uživatelský avatar
Gemb
Příspěvky: 1949
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod Gemb » 2 weeks ago

Satelitny rozvod sa robi multiprepinacom a v pripade velkeho mnozstva ucasnikov sa multiprepinace kaskaduju. Princip je stale ten isty, kazdy stb musi mat svoj kabel do multiprepinaca, parabola je len jedna. Taktiez sa da robit smyckovany rozvod s rozbocovacmi, tento system sa vola unicable ale moc sa nevyuziva, ma tiez svoje limity.
2 x


Zpět na „Nezařazené“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů