60GHz IgniteNet MetroLinq

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Uživatelský avatar
Viktor Novotný
Moderátor
Příspěvky: 4580
Registrován: 13 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Novy Jicin
Kontaktovat uživatele:

Re: 60GHz IgniteNet MetroLinq

Příspěvekod Viktor Novotný » 3 months ago

pokud mas ty velky zampiony tak nerusi :-)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

K3NY
Příspěvky: 271
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod K3NY » 3 months ago

kdyby to nekoho zajimalo. Dostal jsem zajimavou odpoved od vyrobce ohledne noveho FW :D

Kód: Vybrat vše

Hi,

Ok, lets proceed with the RMA.

The firmware v1.4 does not work properly, please avoid using it.

Best Regards,

Nino Castrejon
Sales Engineer


to zvedne naladu :D
0 x

Uživatelský avatar
Viktor Novotný
Moderátor
Příspěvky: 4580
Registrován: 13 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Novy Jicin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 3 months ago

:-D ono ma neco do sebe pockat az to zkusi jini
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

K3NY
Příspěvky: 271
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod K3NY » 3 months ago

no trosku jsem vyrobce popichnul a uz to nemaji ani na stazeni :-)

Kód: Vybrat vše

https://support.ignitenet.com/portal/kb/metrolinq
asi vazna chyba :-)
0 x

Uživatelský avatar
reset
Příspěvky: 2923
Registrován: 11 years ago
Bydliště: intERnet

Příspěvekod reset » 3 months ago

tak pred pul rokem jsme zakoupili gigovou verzi tohoto zarizeni a teprve ted ho testuju.
firmware 2.1.2. , vykon -1dB , vzdalenost mezi sebou 0.5m , signaly -34 a -42dBm

a kazdy cca 5ms , ping kazdych 200ms to dela tohle

Kód: Vybrat vše

64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2014 ttl=63 time=0.586 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2015 ttl=63 time=0.643 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2016 ttl=63 time=0.568 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2017 ttl=63 time=0.607 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2018 ttl=63 time=0.747 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2019 ttl=63 time=1.03 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2020 ttl=63 time=0.625 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2021 ttl=63 time=0.626 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2022 ttl=63 time=0.624 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2023 ttl=63 time=0.699 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2024 ttl=63 time=966 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2025 ttl=63 time=758 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2026 ttl=63 time=554 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2027 ttl=63 time=350 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2028 ttl=63 time=146 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2029 ttl=63 time=0.597 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2030 ttl=63 time=0.715 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2031 ttl=63 time=0.715 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2032 ttl=63 time=1.04 ms
64 bytes from 10.8.240.164: icmp_seq=2033 ttl=63 time=0.594 ms



co muzu mit blbe?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Uživatelský avatar
Viktor Novotný
Moderátor
Příspěvky: 4580
Registrován: 13 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Novy Jicin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 3 months ago

v gigu fw zacinajici cislem 2 je blbost ne ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Uživatelský avatar
reset
Příspěvky: 2923
Registrován: 11 years ago
Bydliště: intERnet

Příspěvekod reset » 3 months ago

sorry, v1.2.1 ,

tak to vypada, kdyz je na AP strane vypnut 5GHz backup , tak to blbne

zitra ho nasadime zkusebne na 450m
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Uživatelský avatar
reset
Příspěvky: 2923
Registrován: 11 years ago
Bydliště: intERnet

Příspěvekod reset » 3 months ago

u verze 1.1.9 lze 5Ghz backup vypnout a nelaguje to , .. alespon na stole
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

beny-dka
Příspěvky: 52
Registrován: 5 years ago

Příspěvekod beny-dka » 3 months ago

Zdravím pánové
Neřešil jste někdo s velkou jednotkou problém s tím že se resetovalo do továru. Začalo to jednou za cca 14 dnů cca 2x a teť od pátku již každech cca 12 hodin.
Je to vadná jednotka nebo tam něco blbne?
Díky za radu
Roman
0 x

K3NY
Příspěvky: 271
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod K3NY » 3 months ago

beny-dka píše:Zdravím pánové
Neřešil jste někdo s velkou jednotkou problém s tím že se resetovalo do továru. Začalo to jednou za cca 14 dnů cca 2x a teť od pátku již každech cca 12 hodin.
Je to vadná jednotka nebo tam něco blbne?
Díky za radu
Roman

divny, jakej tam mas FW ? asi bych to tipl na problem s napajenim
0 x

beny-dka
Příspěvky: 52
Registrován: 5 years ago

Příspěvekod beny-dka » 3 months ago

Firmware tam je už aktuální, ale dělao to i s jiným.
zdroj původní. testnu výměnu, třeba to pomůže.
0 x

K3NY
Příspěvky: 271
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod K3NY » 1 month ago

testuje nekdo novou verzi 1.4.0? pribyli features:
odpojeni 60Ghz po prekroceni urcite meze signalu
port down pokud neni spojeny wlan (dle vyberu 60 i 5.x)
snmp konecne vycita obe hodnoty signalu (local a remote)

ohledne stability zatim tezko soudit, ale nekdo tu resil vyssi odezvu, zkousel jsem poslat par pingu, size 1200
--- 10.x.x.x. ping statistics ---
626 packets transmitted, 626 received, 0% packet loss, time 125566ms
rtt min/avg/max/mdev = 0.847/1.659/29.841/2.951 ms, ipg/ewma 200.906/1.658 ms
0 x

Uživatelský avatar
Viktor Novotný
Moderátor
Příspěvky: 4580
Registrován: 13 years ago
antispam: Ano
Bydliště: Novy Jicin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 1 month ago

jak dlouho to tam mas ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

K3NY
Příspěvky: 271
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod K3NY » 1 month ago

Viktor Novotný píše:jak dlouho to tam mas ?

chvili, az budu vedet vic a nejak se to projevi dam info
0 x

slavconet
Příspěvky: 1
Registrován: 1 year ago

Příspěvekod slavconet » 1 week ago

zdravim...nahodil som posledny fw v1.4.0r10323 a asi do 5 min po nabehnuti sa 60tka rozpojila a osatl len na 5g asi po dalsej minute sa znova spojil na 60tke ale ping lietal od 1---500ms potom som fixol na rate .....
Tx: 1155 Mbps, Rx: 1155 Mbps signa -46 na - 45 je to cca na 800 metrov po fixacii ma Connected Time
57 min 41 sec uvidime do vecera .......
0 x


Zpět na „Wireless“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti