oprava siklu EH 1200L

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5563
Registrován: 12 years ago

oprava siklu EH 1200L

Příspěvekod honzam » 4 months ago

Zabývá se někdo opravou siklu? Má vadnou zdrojou část, nerozsvítí se... Napájeno dvoulinkou.
0 x

pgb
Příspěvky: 695
Registrován: 3 years ago

Příspěvekod pgb » 4 months ago

Zeptám se blbě, poe jsi zkoušel? Poptával jsem u jednoho siklu opravu u alternetiva a myslím že se to posílá do izraele a cena byla strašná, tak jsem se na to vyprdl.
0 x

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5563
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod honzam » 4 months ago

pgb píše:Zeptám se blbě, poe jsi zkoušel? Poptával jsem u jednoho siklu opravu u alternetiva a myslím že se to posílá do izraele a cena byla strašná, tak jsem se na to vyprdl.

POE také mrtvé. Zkoušel jsem to rozdělat a bude něco mrtvé na zdrojové části ale nevím co. Do izraele to nemá cenu, je to starý spoj...
0 x

Matess
Příspěvky: 435
Registrován: 6 years ago

Příspěvekod Matess » 4 months ago

kolik je cena bazarové jednotky? Mám taky jednu vadnou... (nejsem si ale jisty tim modelem 1200L)
0 x

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5563
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod honzam » 4 months ago

Ještě dodám že na jedné straně napětí nedojde do kondenzátoru a na druhé straně desky nedojde do spínaného zdroje. Pokud má někdo tip na co se podívat tak sem s ním :)
Přílohy
20190716_154925.jpg
20190716_154925.jpg (192.43 KiB) Zobrazeno 2204 x
20190716_154909.jpg
20190716_154909.jpg (239.57 KiB) Zobrazeno 2204 x
0 x

Uživatelský avatar
TTcko
Příspěvky: 777
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod TTcko » 4 months ago

hele a ten bílej obdélníček s nápisem x2000 je průchozí, nebo ne?
to by totiž mohla být pojistka...

https://www.littelfuse.com/~/media/elec ... et.pdf.pdf
2 x

shooter
Příspěvky: 789
Registrován: 11 years ago

Příspěvekod shooter » 4 months ago

pokud tak bacha pojistka se přepalí vždy kuli nějákému problému nenahrazovat pokud neprojdes zbytek součástek
0 x

Matess
Příspěvky: 435
Registrován: 6 years ago

Příspěvekod Matess » 4 months ago

ja jsem tam mel maly kondiky ve zkratu a pojistku prepalenou. Kondiky jsem vymenil a pojistku tez a zacalo mi to fungovat. Po nejake dobe ta jednotka ale zacala ztracet pakety pri prenosu bez zadneho rozumneho duvodu, takze je to zase stazene.
0 x

Orel005
Příspěvky: 872
Registrován: 9 years ago

Příspěvekod Orel005 » 4 months ago

Kdyby někdo měl na prodej cely spoj s vadnyma nebo vadnou jednotkou, tak koupím.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting

Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.

Uživatelský avatar
honzam
Příspěvky: 5563
Registrován: 12 years ago

Příspěvekod honzam » 4 months ago

Matess píše:ja jsem tam mel maly kondiky ve zkratu a pojistku prepalenou. Kondiky jsem vymenil a pojistku tez a zacalo mi to fungovat. Po nejake dobe ta jednotka ale zacala ztracet pakety pri prenosu bez zadneho rozumneho duvodu, takze je to zase stazene.


Zkusím to pojistku vyměnit a uvidí se. Děkuji všem co napsali za rady

Orel005 píše:Kdyby někdo měl na prodej cely spoj s vadnyma nebo vadnou jednotkou, tak koupím.

Za kolik by jste případně celý spoj koupil? 2 jednotky EH 1200L
0 x

mpcz
Příspěvky: 2798
Registrován: 14 years ago

Příspěvekod mpcz » 4 months ago

Ta pojistka by šla spolehlivě otestovat ohmetrem nebo ne? Asi by to bylo i rychlejší než ji někde shánět v originále. Ta původní může mít různorodé charakteristiky, takže nahrazovat ji klasickou by nemuselo být úplně košér. mpcz, 20jul2019
0 x

Orel005
Příspěvky: 872
Registrován: 9 years ago

Příspěvekod Orel005 » 4 months ago

honzam píše:
Matess píše:ja jsem tam mel maly kondiky ve zkratu a pojistku prepalenou. Kondiky jsem vymenil a pojistku tez a zacalo mi to fungovat. Po nejake dobe ta jednotka ale zacala ztracet pakety pri prenosu bez zadneho rozumneho duvodu, takze je to zase stazene.


Zkusím to pojistku vyměnit a uvidí se. Děkuji všem co napsali za rady

Orel005 píše:Kdyby někdo měl na prodej cely spoj s vadnyma nebo vadnou jednotkou, tak koupím.

Za kolik by jste případně celý spoj koupil? 2 jednotky EH 1200L


Zalezi na vade. Ale treba AFka s vadou na signalech jsem jiz několik koupil s cenou kolem 5 tisic / spoj. Ono je to pro nekoho kdo to neumí opravit, stejně jen tezitko. A doufat, ze nez to bude starý a nepouzitelny šrot, se najde způsob jak to opravit aby se to vyplatilo, je asi ztrata času.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting

Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.

shooter
Příspěvky: 789
Registrován: 11 years ago

Příspěvekod shooter » 4 months ago

Vyměn to at to zničíš celý a bude to vyřešený
0 x

vaaaasa
Příspěvky: 4
Registrován: 8 years ago

Příspěvekod vaaaasa » 4 months ago

Tak se pochlub jak opravit AF s vadou signalu, treba tim pomuzes i ostatnim...


Orel005 píše:
honzam píše:
Matess píše:ja jsem tam mel maly kondiky ve zkratu a pojistku prepalenou. Kondiky jsem vymenil a pojistku tez a zacalo mi to fungovat. Po nejake dobe ta jednotka ale zacala ztracet pakety pri prenosu bez zadneho rozumneho duvodu, takze je to zase stazene.


Zkusím to pojistku vyměnit a uvidí se. Děkuji všem co napsali za rady

Orel005 píše:Kdyby někdo měl na prodej cely spoj s vadnyma nebo vadnou jednotkou, tak koupím.

Za kolik by jste případně celý spoj koupil? 2 jednotky EH 1200L


Zalezi na vade. Ale treba AFka s vadou na signalech jsem jiz několik koupil s cenou kolem 5 tisic / spoj. Ono je to pro nekoho kdo to neumí opravit, stejně jen tezitko. A doufat, ze nez to bude starý a nepouzitelny šrot, se najde způsob jak to opravit aby se to vyplatilo, je asi ztrata času.
0 x

shooter
Příspěvky: 789
Registrován: 11 years ago

Příspěvekod shooter » 4 months ago

Byl tam studenák na anténu ne ?
0 x


Zpět na „Wireless“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti